Midj Calla P M T Ts Sledestoel Chair Gestoffeerd Projectmeubilair
Midj Calla S M T Pp Sledestoel Chair Projectmeubilair
Midj Calla P M T Pp Sledestoel Chair Projectmeubilair
Midj Calla S M T Ts Sledestoel Gestoffeerd Projectmeublair
Midj Calla Collection 2020
Midj Calla sledestoel projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de MIDJ Calla catalogus 2020

MIDJ Calla stoel 

Geinspireerd op de Calla plant

De serie Calla van MIDJ is een eigentijdse en karakteristieke collectie die ontworpen is door Fabrizio Batoni in 2019.

De collectie heeft zachte en tedere lijnen en is geïnspireerd op de Calla plant. De Calla bladeren overlappen en omhullen elkaar waardoor er een gevoel van comfort ontstaat.
Batoni heeft de behoeften van hedendaags wonen geïnterpreteerd door middel van een veelzijdig inrichtingselement, ideaal voor openbare en privéruimtes.

Details

De sledestoel is stapelbaar en heeft een onderstel van staal. Het onderstel is geverfd en heeft een matte afwerking. De stoel kan worden uitgerust met een haak om rijen stoelen perfect uitgelijnd te maken. Daardoor is de stoel ook geschikt voor conferentiezalen.

De stoel is verkrijgbaar met en zonder armleuningen. Voor de zitting zijn er drie mogelijkheden: zitting volledig van kunststof (polypropylene), zitting van kunststof en zitgedeelte gestoffeerd of de zitting volledig gestoffeerd. De volledige kunststof zitting is geschikt voor buitengebruik.

Er is een breed scala aan stoffen, leer en kunstleer zodat er aan verschillende voorkeuren en inrichtingen te kunnen voldoen.

Afmetingen

Stoel zonder armleuningen:
Hoogte: 78 cm
Breedte: 51 cm
Zitdiepte: 53 cm
Zithoogte: 46 cm

Stoel met armleuningen:
Hoogte: 78 cm
Breedte: 52 cm
Zitdiepte: 55 cm
Zithoogte: 46 cm
Hoogte armleuning: 68 cm

Designer

Fabrizio Batoni is geboren in Colle di Val d’Elsa te Italië. Hij studeerde af in architectuur aan de Universiteit van Florence en na ervaring te hebben opgedaan in de wereld van industrieel ontwerp en architectuur, richtte hij in 1997 zijn eigen studio op in zijn geboorteplaats.

Gevoelig, nieuwsgierig, attent, altijd bereid om nieuwe uitdagingen aan te gaan, zijn persoonlijke en professionele leven weerspiegelen zijn manier van zijn. Hij heeft samengewerkt met verschillende bedrijven, waaronder: Altamoda Italia, Blumarine, Bosal-Dema, Brandoni, Domitalia, Esedra, Essepi, Flou, Galassia, Falor Group, Treesse Group, Trigano Group, House Design, Kerasan, Mamoli, Midj, Newform Life, Nic Design, Resol, Zazzeri.