Midj Calla P M Ts M Armchair Stoel Gestoffeerd 4 Poot Projectmeubilair
Midj Calla S M Q Pp Chair Stoel Projectmeubilair
Midj Calla P M Pp M Stoel Armchair Outdoor Buitenstoel 4poot Projectmeubilair
Midj Calla S L Pp C 4poot Houten Stoel Chair Projectmeubilair
Midj Calla P L Ts C Armchair Stoel 4 Poot Gestoffeerd Projectmeubilair
Midj Calla Collection 2020
stoel chair EMANUELE TORTORA 2020 projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de MIDJ Calla catalogus 2020

MIDJ Calla vierpoot stoel 

Geinspireerd op de Calla plant

De serie Calla van MIDJ is een eigentijdse en karakteristieke collectie die ontworpen is door Fabrizio Batoni in 2019.

De collectie heeft zachte en tedere lijnen en is geïnspireerd op de Calla plant. De Calla bladeren overlappen en omhullen elkaar waardoor er een gevoel van comfort ontstaat.
Batoni heeft de behoeften van hedendaags wonen geïnterpreteerd door middel van een veelzijdig inrichtingselement, ideaal voor openbare en privéruimtes.

Details

De vierpoot stoel van Calla is verkrijgbaar met en zonder armleuningen.

De ruime keuze uit onderstellen zorgt ervoor dat de vierpoot stoel zich aan elke behoefte en interieurstijl kan aanpassen. Er kan gekozen worden uit een onderstel van hout, staal en een vierkante of ronde poot.
Voor de zitting zijn er drie mogelijkheden: zitting volledig van kunststof (polypropylene), zitting van kunststof en zitgedeelte gestoffeerd of de zitting volledig gestoffeerd.

Er is een breed scala aan stoffen, leer en kunstleer zodat er aan verschillende voorkeuren en inrichtingen te kunnen voldoen.

Afmetingen

Stoel zonder armleuningen:
Hoogte: 78 cm
Breedte: 51 cm
Zitdiepte: 53 cm
Zithoogte: 46 cm

Stoel met armleuningen:
Hoogte: 78 cm
Breedte: 52 cm
Zitdiepte: 55 cm
Zithoogte: 46 cm
Hoogte armleuning: 68 cm

Designer

Fabrizio Batoni is geboren in Colle di Val d’Elsa te Italië. Hij studeerde af in architectuur aan de Universiteit van Florence en na ervaring te hebben opgedaan in de wereld van industrieel ontwerp en architectuur, richtte hij in 1997 zijn eigen studio op in zijn geboorteplaats.

Gevoelig, nieuwsgierig, attent, altijd bereid om nieuwe uitdagingen aan te gaan, zijn persoonlijke en professionele leven weerspiegelen zijn manier van zijn. Hij heeft samengewerkt met verschillende bedrijven, waaronder: Altamoda Italia, Blumarine, Bosal-Dema, Brandoni, Domitalia, Esedra, Essepi, Flou, Galassia, Falor Group, Treesse Group, Trigano Group, House Design, Kerasan, Mamoli, Midj, Newform Life, Nic Design, Resol, Zazzeri.