Midj Dalia S X Kruispoot Swivel Stoel Chair Projectmeubilair
Midj Dalia Pb X Kruispoot Stoel Armchair Swivel Projectmeubilair
Midj Dalia Pa X Kruispoot Swivel Armchair Stoel Projectmeubilair
Midj Dalia chairs stoelen collectie projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de MIDJ stoelen catalogus

MIDJ Dalia draaistoel kruispoot

De collectie Dalia van MIDJ is een zeer uitgebreide collectie zitmeubelen met maar liefst 18 verschillende stoelen en 2 soorten barkrukken.

De Dalia stoel heeft een modern design, oogt fris en aantrekkelijk. De stoel staat perfect in de eetkamer, lobby of in zakelijke ruimtes.

Details

De draaistoel heeft een onderstel van gelakt staal. Zitting bekleed met leer, kunstleer, stof of op maat gemaakte stof. Daarnaast zijn er 3 verschillende zittingen. Keuze uit  een draaistoel met hoge rug en armleuningen, lage rug met armleuningen en lage rug zonder  armleuningen.
Er is een breed scala aan stoffen, leer en kunstleer zodat er aan verschillende voorkeuren en inrichtingen te kunnen voldoen.

Afmetingen

Hoogte: 85/99 cm
Breedte: 57 cm
Zitdiepte: 62 cm
Zithoogte: 47 cm

Designer

Beatriz werd geboren in Alicante (Spanje) in 1975 en studeerde af in Industrieel ontwerp in Valencia, Spanje. Sindsdien heeft ze aan talloze wedstrijden deelgenomen en verschillende prijzen en dankbetuigingen ontvangen.

In 2000 verhuisde ze naar Italië, waarbij ze Spaanse tradities combineerde met een liefde voor verfijnde en harmonieuze, maar ook lineaire en geometrische ontwerpen. Een romantische en tegelijkertijd moderne en rationele schets.

Tegenwoordig werkt ze samen met bekende persoonlijkheden en vrienden uit de designwereld en ook met verschillende bedrijven, waarbij ze bij gelegenheid de artistieke leiding van het product volgt.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.