Midj Guapa Ct S Coffee Table Koffietafel Tafel Bijzettafel Chroom Projectmeubilair
Midj Guapa Ct M Coffee Table Koffietafel Tafel Bijzettafel Chroom Projectmeubilair
Midj Guapa Ct L Coffee Table Koffietafel Bijzettafel Tafel Projectmeubilair Lage Tafel
Midj Guapa Ct Cal2 Coffee Table Koffietafel Bijzettafel Chroom Projectmeubilair
Midj Guapa Ct Cal2 Coffee Table Koffietafel Bijzettafel Chroom Projectmeubilair
Midj Guapa Ct S Coffee Table Koffietafel Tafel Bijzettafel Chroom Projectmeubilair(1)

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de MIDJ Guapa catalogus

MIDJ Guapa bijzettafels

De Guapa collectie omvat een fauteuil, loungestoel, bijzettafels, schommelstoel, kruk, vloerlamp en een kapstok. De collectie kenmerkt zich door de zachte en elegante contouren. Mooie, strakke vormen en een collectie die in elk interieur past. Leer, als natuurlijk element, maakt het mogelijk het juiste comfort te bieden.

De verfijnde meubels van Midj zijn geschikt voor wachtkamers, restaurants, ontspanningsruimtes in hotels en resorts die veel aandacht besteden aan stijl en innovatie.

De collectie Guapa is buitengewoon veelzijdig en aanpasbaar dankzij het brede scala aan beschikbare kleuren.

Details

De bijzettafels hebben een onderstel van chroom of gelakt staal en in meerdere kleuren verkijgbaar.  Het onderstel bestaat uit één geheel. Het bovenblad is bekleed met leder.

De bijzettafels van Midj Guapa passen goed bij de fauteuil en de loungestoel. Er kan een complete zithoek worden gecreëerd met de fauteuil, loungestoel,  bijzettafels, vloerlamp en kapstok.

Afmetingen

Er zijn verschillende maten bijzettafels. Voor de afmetingen en de daarbij behorende prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Designer

Sempere # Poli Design, 2014
De samenwerking tussen de jonge Spaanse ontwerper en de ervaring van Prof. Franco Poli geeft geboorte aan een nieuwe creatieve realiteit: Sempere # Poli Design.

Beatriz Sempere is een industrieel ontwerper geboren in Valencia in 1975. Ze ontwikkelde haar expertise door kunstgalerijen en bedrijven te bezoeken die haar artistieke persoonlijkheid harmoniseren en haar gevoeliger maken voor een romantische lijn en tegelijkertijd zowel modern als evenwichtig.

Franco Poli, een ontwerper geboren in Padua in 1950, is een ervaren freelancer. Vanaf 1977 was hij artistiek directeur van Bernini spa, in 1986 werkte hij samen met Poltrona Frau, en in datzelfde jaar opende hij zijn eigen studio in Venetië en werd hij universitair docent aan de U.I.A. Universiteit in Florence, C.N.R. en Polytechnische Universiteit in Milaan.

De sereniteit van Beatriz Sempere en de ervaring van Franco Poli zorgen voor een mooi en functioneel ontwerp. Voor Midj ondertekenen ze de Guapa-collectie.