Midj Guapa Dpbcu Armchair Stoel Met Armleuning Zitten Wieltjes Kruispoot Projectmeubilair
Midj Guapa Dpacu Armchair Hoge Rug Stoel Met Armleuning Zitten Wieltjes Kruispoot Projectmeubilair
Midj Guapa stoelen collectie draaistoel projectmeubilair
Midj Guapa draaistoel swivel projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de MIDJ Guapa catalogus

MIDJ Guapa draaistoel op wielen

De Guapa collectie omvat een draaistoel, fauteuil, loungestoel, bijzettafels, schommelstoel, kruk, vloerlamp en een kapstok. De collectie kenmerkt zich door de zachte en elegante contouren. Mooie, strakke vormen en een collectie die in elk interieur past. Leer, als natuurlijk element, maakt het mogelijk het juiste comfort te bieden.

De verfijnde meubels van Midj zijn geschikt voor kantoorruimtes, wachtkamers, restaurants, ontspanningsruimtes in hotels en resorts die veel aandacht besteden aan stijl en innovatie.

De collectie Guapa is buitengewoon veelzijdig en aanpasbaar dankzij het brede scala aan beschikbare kleuren.

Details

De draaistoel op wielen is in hoogte verstelbaar, heeft een vijfvoudig onderstel in gelakt staal en heeft een geïntegreerd kantelmechanisme. De draaistoel wordt geleverd met witte wielen gecombineerd met een witte voet of met chromen wielen met zwarte rand gecombineerd met de zwarte voet. De zitting en rugleuning is van leer met een netstructuur. Het geeft de juiste ondersteuning om voor een langere periode te werken aan je bureau.

Afmetingen

De draaistoel is verkrijgbaar met een lage of hoge rug.

Lage rug:
Hoogte: 68/82 cm
Breedte: 67 cm
Zitdiepte: 53 cm
Zithoogte: 43/57 cm

Hoge rug:
Hoogte: 107/116 cm
Breedte: 69 cm
Zitdiepte: 70 cm
Zithoogte: 43/57 cm

Designer

Sempere # Poli Design, 2014
De samenwerking tussen de jonge Spaanse ontwerper en de ervaring van Prof. Franco Poli geeft geboorte aan een nieuwe creatieve realiteit: Sempere # Poli Design.

Beatriz Sempere is een industrieel ontwerper geboren in Valencia in 1975. Ze ontwikkelde haar expertise door kunstgalerijen en bedrijven te bezoeken die haar artistieke persoonlijkheid harmoniseren en haar gevoeliger maken voor een romantische lijn en tegelijkertijd zowel modern als evenwichtig.

Franco Poli, een ontwerper geboren in Padua in 1950, is een ervaren freelancer. Vanaf 1977 was hij artistiek directeur van Bernini spa, in 1986 werkte hij samen met Poltrona Frau, en in datzelfde jaar opende hij zijn eigen studio in Venetië en werd hij universitair docent aan de U.I.A. Universiteit in Florence, C.N.R. en Polytechnische Universiteit in Milaan.

De sereniteit van Beatriz Sempere en de ervaring van Franco Poli zorgen voor een mooi en functioneel ontwerp. Voor Midj ondertekenen ze de Guapa-collectie.