Midj Guapa Lamp Floor Verlichting Lamp Vloerlamp Projectmeubilair(3)
Midj Guapa Lamp Floor Verlichting Lamp Vloerlamp Projectmeubilair(3)

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de MIDJ Guapa catalogus

Midj Guapa kapstok

De Guapa collectie omvat een draaistoel, fauteuil, loungestoel, bijzettafels, schommelstoel, kruk, vloerlamp en een kapstok. De collectie kenmerkt zich door de zachte en elegante contouren. Mooie, strakke vormen en een collectie die in elk interieur past. Leer, als natuurlijk element, maakt het mogelijk het juiste comfort te bieden.

De verfijnde meubels van Midj zijn geschikt voor kantoorruimtes, wachtkamers, restaurants, ontspanningsruimtes in hotels en resorts die veel aandacht besteden aan stijl en innovatie.

De collectie Guapa is buitengewoon veelzijdig en aanpasbaar dankzij het brede scala aan beschikbare kleuren.

Details

De Midj Guapa kapstok is een prachtige toevoeging aan de collectie en een echte eyecatcher door zijn net van leer. Ondanks het lichte gewicht, is het een ontzettend stevig frame. Het frame is gemaakt van gelakt staal en is te verkrijgen in rosé goud of zwart nikkel.

Deze veelzijdige stijlvolle kapstok komt goed tot zijn recht in een zakelijke of huiselijke omgeving.

Afmetingen

Hoogte: 164 cm
Breedte: 42 cm

Gewicht: 7.9 kg

Designer

Franco Poli, Guapa, 2014
Franco is geboren in Padua in 1950, was in 1977 artistiek directeur van Bernini Spa. In 1986 werkte hij voor Poltrona Frau en in datzelfde jaar opende hij zijn eigen studio in Venetië.

In 1989 was Franco Poli een ontwerpleraar aan de School of Fine Arts in Venetië. Van 1988 tot 2010 hield hij talloze ontwerpconferenties in vele steden: São Paulo, Quito, Tokio, Los Angeles, Mexico City, Miami en New York.

Vanaf 1995 wordt een van zijn creaties tentoongesteld in de permanente collectie van het Denver Art Museum. In 2007 won hij de “DesignX, Australian Design Award”, in 2005 en 2007 won hij de “Good Design Award” van Chicago Athenaeum. In 2008 werd hij geadviseerd bij “XXI Compasso D’Oro” met zijn collectie LOOM.