Midj Guapa H65 Steel Stool Barkruk Kruk Slede 65cm Projectmeubilair
Midj Guapa H75 Steel Stool Barkruk Kruk Slede 75cm Projectmeubilair
Midj Guapa H65 Steel Stool Barkruk Kruk Slede 65cm Projectmeubilair
Midj Guapa stoel chair projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de MIDJ Guapa catalogus

MIDJ Guapa kruk

De Guapa collectie omvat een draaistoel, fauteuil, loungestoel, bijzettafels, schommelstoel, kruk, vloerlamp en een kapstok. De collectie kenmerkt zich door de zachte en elegante contouren. Mooie, strakke vormen en een collectie die in elk interieur past. Leer, als natuurlijk element, maakt het mogelijk het juiste comfort te bieden.

De verfijnde meubels van Midj zijn geschikt voor kantoorruimtes, wachtkamers, restaurants, ontspanningsruimtes in hotels en resorts die veel aandacht besteden aan stijl en innovatie.

De collectie Guapa is buitengewoon veelzijdig en aanpasbaar dankzij het brede scala aan beschikbare kleuren.

Details

De kruk heeft een sledeframe van gelakt staal of chroom. De zitting is van leer met een netstructuur. De kruk is verkrijgbaar in 2 hoogtes.

Afmetingen

Hoogte: 97/107 cm
Breedte: 50 cm
Zitdiepte: 54 cm
Zithoogte: 65/75 cm

Designer

Sempere # Poli Design, 2014
De samenwerking tussen de jonge Spaanse ontwerper en de ervaring van Prof. Franco Poli geeft geboorte aan een nieuwe creatieve realiteit: Sempere # Poli Design.

Beatriz Sempere is een industrieel ontwerper geboren in Valencia in 1975. Ze ontwikkelde haar expertise door kunstgalerijen en bedrijven te bezoeken die haar artistieke persoonlijkheid harmoniseren en haar gevoeliger maken voor een romantische lijn en tegelijkertijd zowel modern als evenwichtig.

Franco Poli, een ontwerper geboren in Padua in 1950, is een ervaren freelancer. Vanaf 1977 was hij artistiek directeur van Bernini spa, in 1986 werkte hij samen met Poltrona Frau, en in datzelfde jaar opende hij zijn eigen studio in Venetië en werd hij universitair docent aan de U.I.A. Universiteit in Florence, C.N.R. en Polytechnische Universiteit in Milaan.

De sereniteit van Beatriz Sempere en de ervaring van Franco Poli zorgen voor een mooi en functioneel ontwerp. Voor Midj ondertekenen ze de Guapa-collectie.