Midj Lea Madia 1 Projectmeubilair
Midj Lea Madia 1 Projectmeubilair(5)
Midj lea madia dressoirkast projectmeubilair
Midj Lea Madia 1 Projectmeubilair(2)
Midj Lea Madia 1 Projectmeubilair
Midj Lea Madia 1 Projectmeubilair(4)

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de MIDJ Lea catalogus 2020

MIDJ Lea dressoirkast

Een klassieke inspiratie die is nagebouwd
een eigentijdse manier met unieke details

De serie Lea van MIDJ is een elegante en moderne serie die ontworpen is door Paolo Vernier in 2019.

De elegante eenvoud is kenmerkend voor de Lea-collectie. Dit is het resultaat van  precisiewerk, kennis en vakmanschap. De bijzondere combinatie tussen het frame, de poten en de bekleding maakt Lea tot een tijdloze designcollectie.

Details

Het elegante en verfijnde ontwerp gaat perfect samen met de verfijnde smaak van stijlvolle omgevingen. Lea’s verrassende veelzijdige personage weet informele ruimtes te vertalen naar ontspannen kleuren en ongebruikelijke materialen.

Lea dressoir en opbergmeubel voor woonkamer met klapdeuren in gelakt mdf of bekleed met stof, kunstleer of leer. Blad in gelakt MDF of keramiek. Lea dressoir is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: met een hoogte van 55 cm of 73 cm. De 55 cm hoge versie heeft een open plank van glas.

Ondersteund door de kegelvormige poten die de lijn van de collectie behouden, kenmerkt het Lea dressoir zich door de extreme lichtheid van de vormen en het zachte design. De coatings van de deuren omarmen de keuze van elegante stoffen of traditionele materialen, waardoor het veelzijdig en origineel is om hedendaagse omgevingen continuïteit te bieden.

Afmetingen

Breedte: 180/210 cm
Hoogte: 55/73 cm
Diepte: 40/48 cm

Designer

Paolo Vernier is geboren in 1946. Vanaf jongs af aan zit het ontwerpen in zijn bloed en leert al vroeg hoe hij ideeën kan omzetten in ontwerpen.  In 1988 richt hij het bedrijf MIDJ op na het ontwikkelen van zijn technieken en verfijnen van zijn vaardigheden.

Dankzij Paolo is MIDJ nu wereldwijd bekend. Naast stoelen als “Nenè” en “Zelig” ontwerpt hij ook tafels waaronder “Bond” Hij geeft de voorkeur aan eenvoudige en elegante lijnen voor zijn ontwerpen, die zich goed lenen voor alle soorten horeca, kantoor- en thuisomgevingen.