Midj Lea H65 M Ts Stoel Kruk Stool Projectmeubilair
Midj Lea H65 projectmeubilair
Midj Lea H75 M Ts Kruk Projectmeubilair
Midj Lea S Chair Stoel Sfeer Projectmeubilair(8)

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de MIDJ Lea catalogus 2020

MIDJ Lea kruk

Een klassieke inspiratie die is nagebouwd
een eigentijdse manier met unieke details

De serie Lea van MIDJ is een elegante en moderne serie die ontworpen is door Paolo Vernier in 2019.

De elegante eenvoud is kenmerkend voor de Lea-collectie. Dit is het resultaat van  precisiewerk, kennis en vakmanschap. De bijzondere combinatie tussen het frame, de poten en de bekleding maakt Lea tot een tijdloze designcollectie.

Details

Het elegante en verfijnde ontwerp gaat perfect samen met de verfijnde smaak van stijlvolle omgevingen. Lea’s verrassende veelzijdige personage weet informele ruimtes te vertalen naar ontspannen kleuren en ongebruikelijke materialen.

Kruk met vierpoots onderstel van staal. Zitting en rugleuning bekleed met stof, leer of kunstleer, ook met verschillende stoffen voor voor- en achterkant.

Afmetingen

De Lea kruk is in twee maten verkrijgbaar:
Hoogte: 99/109  cm
Zithoogte: 65/75  cm
Breedte: 57 cm
Zitdiepte: 49 cm

Designer

Paolo Vernier is geboren in 1946. Vanaf jongs af aan zit het ontwerpen in zijn bloed en leert al vroeg hoe hij ideeën kan omzetten in ontwerpen.  In 1988 richt hij het bedrijf MIDJ op na het ontwikkelen van zijn technieken en verfijnen van zijn vaardigheden.

Dankzij Paolo is MIDJ nu wereldwijd bekend. Naast stoelen als “Nenè” en “Zelig” ontwerpt hij ook tafels waaronder “Bond” Hij geeft de voorkeur aan eenvoudige en elegante lijnen voor zijn ontwerpen, die zich goed lenen voor alle soorten horeca, kantoor- en thuisomgevingen.