Midj Chair Pippi 6 stoel eetstoel vierpoot projectmeubilair
Midj Pippi P Good Design 4poot Stoel Armchair Armleuning Projectmeubilair
Midj Pippi Armchair P stoel met armleuningen projectmeubilair
Midj Pippi Armchair stoel met armleuningen projectmeubilair
Midj Pippi Armchair stoel met armleuning projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de MIDJ Pippi catalogus 2020

MIDJ Pippi P stoel met armleuningen

Good Design Award 2019!

De Pippi-collectie omvat stoelen, fauteuils en loungestoelen met armleuningen en twee krukken verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Twee gebogen metalen buizen vormen de originele structuur van de Pippi-collectie, volledig bedekt met een enkele laag van licht gewatteerde bi-elastische stof die de stoel perfect kleedt.

De collectie Pippi is buitengewoon veelzijdig en aanpasbaar dankzij het brede scala aan beschikbare kleuren, zowel voor de stof als voor de stalen poten van de stoelen.

Details

De Pippi P vierpoot stoel met stalen poten en bekleed met stof.

De golvende rondingen en de zachte vulling combineren design en zitcomfort en passen perfect in verschillende interieurstijlen.

Naast de P stoel met armleuningen, is de Pippi stoel ook verkrijgbaar zonder armleuningen, namelijk de Pippi S stoel.

Afmetingen

Hoogte: 78 cm
Zithoogte: 46 cm
Breedte: 56 cm
Zitdiepte: 53 cm

Designer

Roberto Paoli is geboren in 1969 te Italië. Na zijn afstuderen in architectuur aan de Universiteit van Florence in 1994, begon Roberto Paoli onmiddellijk te werken aan kleinschalige ontwerpen, gespecialiseerd in glasbuigtechnieken en kunststof spuitgiettechnieken. Vanuit deze ervaring begon hij samen te werken met merken als Fellowes en Fiam Italia.

Terwijl hij samenwerkt met andere bedrijven sticht hij in 2013 zijn eigen merk “Seminato Mercadante” waaronder hij zelf producten maakt, gekenmerkt door een sterk onderzoek, experimenten en innovatie.

Roberto Paoli ontwerpt nu voor merken als Artemide, Nemo Cassina, Muranodue, Midj en Serralunga. Zijn producten wekken grote belangstelling bij internationale media. In 2009, 2010 en 2011 won hij drie keer op rij de Chicago Good Design Award.

 

In 2019 won hij met Midj de Good Design Award met de Pippi-collectie!