Midj Raff S L Ts Chair Stoel 4poot Hout Gestoffeerd Projectmeubilair
Midj Raff L Stoel Armchair 4poot Hout Chair Projectmeubilair
Midj Raff S M Ts M Chair Stoel 4poot Gestoffeerd Chroom Projectmeubilair
Midj Raff S Mbd M Chair Stoel 4poot Chroom Wit Projectmeubilair
Midj Raff stoel chair collectie serie projectmeubilair
Midj Raff stoel chair collectie 4poot serie projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Midj Raff 4 poot stoel

Raff is een collectie die wordt gekenmerkt door ronde vormen, comfort en zacht design. Door zijn bijzondere ontwerp en kleuren is Raff een echte eye-catcher voor ieder interieur!

De Raff-collectie kenmerkt zich door een schaal met geïntegreerde armleuningen. Het comfort van de stoel kan worden verbeterd door de behuizing te vullen met stof, leer of eco-leer. Raff is te combineren met veel verschillende onderstellen.

De Raff-collectie past goed in een huiselijke omgeving of openbare ruimte. De veelzijdige collectie is verkrijgbaar als 4 poot stoel in hout en metaal, sledeframe, draaistoel op wieltjes en kruk.

Details

Stoel met vierpootsframe verkrijgbaar in hout of chroom. Schaal verkrijgbaar in leer, kunstleer of stof. De kuip kan ook worden gemaakt van een duurzaam soort polyurethaan, Baydur ® genaamd die buitengebruik mogelijk maakt.

Afmetingen

Hoogte: 86 cm
Zithoogte: 47 cm
Breedte: 60 cm
Zitdiepte: 56 cm

Designer

De Midj Raff collectie is een ontwerp van Design Area 4, 2012.
Davide Carlesi en Gian Luca Tonelli zijn beiden geboren in de jaren ’70 in Italië, hoewel ze verschillende paden hebben gevolgd.

Ze begonnen met industrieel design aan het einde van de jaren ’90, namen deel aan beurzen en workshops, waar ze hun producten presenteerden die waren gemaakt in samenwerking met bedrijven met een uitgebreide ambachtelijke ervaring.

In de jaren daarna werkten ze samen met bedrijven als Snaidero, Midj, Andrea Fontebasso, Domitalia, Dinova en Assouline.

Hun merkgebied44 komt voort uit hun gedeelde wens om een rigoureus, rationeel en gepassioneerd ontwerp te bieden, een streven naar het essentiële, waarbij de mens altijd in het middelpunt van de belangstelling staat.