Midj Raff Sgts Stool Kruk Barkruk Projectmeubilair
Midj Raff Sgbd Stool Kruk Barkruk Projectmeubilair
Midj Raff Sgts Stool Kruk Barkruk Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Midj Raff draaibare kruk 

Raff is een collectie die wordt gekenmerkt door ronde vormen, comfort en zacht design. Door zijn bijzondere ontwerp en kleuren is Raff een echte eye-catcher voor ieder interieur!

De Raff-collectie kenmerkt zich door een schaal met geïntegreerde armleuningen. Het comfort van de stoel kan worden verbeterd door de behuizing te vullen met stof, leer of eco-leer. Raff is te combineren met veel verschillende onderstellen.

De Raff-collectie past goed in een huiselijke omgeving of openbare ruimte. De veelzijdige collectie is verkrijgbaar als 4 poot stoel in hout en metaal, sledeframe, draaistoel op wieltjes en kruk.

Details

Draaibare en in hoogte verstelbare kruk met rond onderstel in chroom. Schaal verkrijgbaar in leer, imitatieleer of stof.

Afmetingen

Hoogte: 103/112 cm
Zithoogte: 67/76 cm
Breedte: 60 cm
Zitdiepte: 56 cm

Designer

De Midj Raff collectie is een ontwerp van Design Area 4, 2012.
Davide Carlesi en Gian Luca Tonelli zijn beiden geboren in de jaren ’70 in Italië, hoewel ze verschillende paden hebben gevolgd.

Ze begonnen met industrieel design aan het einde van de jaren ’90, namen deel aan beurzen en workshops, waar ze hun producten presenteerden die waren gemaakt in samenwerking met bedrijven met een uitgebreide ambachtelijke ervaring.

In de jaren daarna werkten ze samen met bedrijven als Snaidero, Midj, Andrea Fontebasso, Domitalia, Dinova en Assouline.

Hun merkgebied44 komt voort uit hun gedeelde wens om een rigoureus, rationeel en gepassioneerd ontwerp te bieden, een streven naar het essentiële, waarbij de mens altijd in het middelpunt van de belangstelling staat.