Midj Raff S M Ts T Slede Sledestoel Chroom Staal Projectmeubilair
Midj Raff S Mbf T Chair Stoel Sledestoel Slede Sled Projectmeubilair
Midj Raff S M Ts T Slede Sledestoel Chroom Staal Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Midj Raff sledestoel

Raff is een collectie die wordt gekenmerkt door ronde vormen, comfort en zacht design. Door zijn bijzondere ontwerp en kleuren is Raff een echte eye-catcher voor ieder interieur!

Raff kenmerkt zich door een schaal met geïntegreerde armleuningen. Het comfort van de stoel kan worden verbeterd door de behuizing te vullen met stof, leer of eco-leer. Raff is te combineren met veel verschillende onderstellen.

De Raff-collectie past goed in een huiselijke omgeving of openbare ruimte. De veelzijdige collectie is verkrijgbaar als 4 poot stoel in hout en metaal, sledeframe, draaistoel op wieltjes en kruk.

Details

Stapelbare stoel met slede onderstel in chroom of gelakt staal. Schaal verkrijgbaar in leer, kunstleer of stof. De kuip kan ook worden gemaakt van een duurzaam soort polyurethaan, Baydur ® genaamd die buitengebruik mogelijk maakt.

Afmetingen

Hoogte: 86 cm
Zithoogte: 47 cm
Breedte: 60 cm
Zitdiepte: 56 cm

Designer

De Midj Raff collectie is een ontwerp van Design Area 4, 2012.
Davide Carlesi en Gian Luca Tonelli zijn beiden geboren in de jaren ’70 in Italië, hoewel ze verschillende paden hebben gevolgd.

Ze begonnen met industrieel design aan het einde van de jaren ’90, namen deel aan beurzen en workshops, waar ze hun producten presenteerden die waren gemaakt in samenwerking met bedrijven met een uitgebreide ambachtelijke ervaring.

In de jaren daarna werkten ze samen met bedrijven als Snaidero, Midj, Andrea Fontebasso, Domitalia, Dinova en Assouline.

Hun merkgebied44 komt voort uit hun gedeelde wens om een rigoureus, rationeel en gepassioneerd ontwerp te bieden, een streven naar het essentiële, waarbij de mens altijd in het middelpunt van de belangstelling staat.