Midj Suite Libreria Bookcase Boekenkast Boeken Projectmeubilair(1)
Midj Suite Bookcase boekenkast case opbergen projectmeubilair
Midj Suite Libreria Bookcase Boekenkast Boeken Projectmeubilair
Midj Suite Libreria Bookcase Boekenkast Boeken Projectmeubilair
Midj Suite Libreria Bookcase Boekenkast Boeken Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

MIDJ Suite eettafel 

De Suite-collectie, die op de Salone del Mobile 2017 te zien was, omvat een fauteuil, loungestoel, bijzettafel, boekenkast, een bureau en een tafel die wordt gekenmerkt door een houten frame en een glazen blad.

De collectie Suite is buitengewoon veelzijdig en aanpasbaar dankzij het brede scala aan beschikbare kleuren. De kleuren geven een natuurlijke en rustige uitstraling.

Details

De boekenkast van Suite heeft staanders in staal en hout. De planken zijn van gelakt staal.

De boekenkast kan goed gecombineerd worden met het bureau en de fauteuil van Midj Suite. De kleuren zijn aan te passen naar smaak en inrichting. Zo kan er een fraaie werkplek gecreëerd worden met de Midj Suite serie.

Afmetingen

Hoogte: 200 cm
Breedte: 120 cm
Diepte: 38,6 cm

Designer

Ateliernanni is een ontwerpstudio opgericht door Emilio en Cesare Ehr Nanni waar mensen met verschillende beroepen samenwerken. In 2017 begonnen ze samen te werken met Midj. In 2017 is ook de serie Suite gelanceerd.

Na zijn afstuderen in Architectuur in Florence, is Emilio Nanni docent geweest aan verschillende faculteiten Architectuur en Design in Italië. Hij richtte de studio Emilio Nanni | op ENa + d | arch + design, het verzorgen van het ontwerp, architectuur, stedelijke herontwikkeling, interieurontwerp en art-direction.

Als architect heeft hij veel ingrepen uitgevoerd in verschillende Italiaanse steden: van woonarchitectuur tot stedelijke herdefiniëring in zowel de publieke als private sector.