Midj Suite Desk 4 bureau glas hout projectmeubilair
Midj Suite Scrittoio Tafel Table Hout desk bureau Projectmeubilair
Midj Suite Desk 4 bureau glas hout projectmeubilair
Midj Suite Desk 4 bureau glas hout projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

MIDJ Suite bureau 

De Suite-collectie, die op de Salone del Mobile 2017 te zien was, omvat een fauteuil, loungestoel, bijzettafel, boekenkast, een bureau en een tafel die wordt gekenmerkt door een houten frame en een glazen blad.

De collectie Suite is buitengewoon veelzijdig en aanpasbaar dankzij het brede scala aan beschikbare kleuren. De natuurlijke kleuren geven een rustige uitstraling en de natuurlijke elementen worden in huis gehaald.

Details

Het bureau heeft een onderstel met vier poten van gelakt essenhout. Steunen in gelakt staal, rechthoekig blad met afgeronde hoeken in glas of kristalkeramiek in verschillende kleuren en structuren.

Optioneel is de leren documentenhouder die aan de stang bevestigd wordt.

Het bureau en de fauteuil zijn geschikt om te combineren. De kleuren zijn aan te passen naar smaak en inrichting. Zo kan er een fraaie werkplek gecreëerd worden met de Midj Suite serie.

Afmetingen

Hoogte: 75 cm
Lengte: 140 cm
Breedte: 75 cm

Designer

Ateliernanni is een ontwerpstudio opgericht door Emilio en Cesare Ehr Nanni waar mensen met verschillende beroepen samenwerken. In 2017 begonnen ze samen te werken met Midj.

Na zijn afstuderen in Architectuur in Florence, is Emilio Nanni docent geweest aan verschillende faculteiten Architectuur en Design in Italië. Hij richtte de studio Emilio Nanni | op ENa + d | arch + design, het verzorgen van het ontwerp, architectuur, stedelijke herontwikkeling, interieurontwerp en art-direction.

Als architect heeft hij veel ingrepen uitgevoerd in verschillende Italiaanse steden: van woonarchitectuur tot stedelijke herdefiniëring in zowel de publieke als private sector.