Midj Suite T table tafel eettafel projectmeubilair
Midj Suite Scrittoio Tafel Table Hout desk bureau Projectmeubilair
Midj Suite T table tafel eettafel projectmeubilair
Midj Suite T table tafel eettafel projectmeubilair
Midj Suite P L Cu 8 chair armchair stoel leather wood projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

MIDJ Suite eettafel 

De Suite-collectie, die op de Salone del Mobile 2017 te zien was, omvat een fauteuil, loungestoel, bijzettafel, boekenkast, een bureau en een tafel die wordt gekenmerkt door een houten frame en een glazen blad.

De collectie Suite is buitengewoon veelzijdig en aanpasbaar dankzij het brede scala aan beschikbare kleuren. De kleuren geven een natuurlijke en rustige uitstraling.

Details

De tafel heeft een onderstel met vier poten van gelakt essenhout. Steunen in gelakt staal, rechthoekig blad met afgeronde hoeken in glas of kristalkeramiek in verschillende kleuren en structuren.

De tafel en de fauteuil zijn geschikt om te combineren. De kleuren zijn aan te passen naar smaak en inrichting. Zo kan er een fraaie eetkamerhoek gecreëerd worden met de Midj Suite serie.

Afmetingen

De suite eettafel heeft twee maten:
220 cm x 116 cm x 76 cm
250 cm x 120 cm x 76 cm

Designer

Ateliernanni is een ontwerpstudio opgericht door Emilio en Cesare Ehr Nanni waar mensen met verschillende beroepen samenwerken. In 2017 begonnen ze samen te werken met Midj. In 2017 is ook de serie Suite gelanceerd.

Na zijn afstuderen in Architectuur in Florence, is Emilio Nanni docent geweest aan verschillende faculteiten Architectuur en Design in Italië. Hij richtte de studio Emilio Nanni | op ENa + d | arch + design, het verzorgen van het ontwerp, architectuur, stedelijke herontwikkeling, interieurontwerp en art-direction.

Als architect heeft hij veel ingrepen uitgevoerd in verschillende Italiaanse steden: van woonarchitectuur tot stedelijke herdefiniëring in zowel de publieke als private sector.