Midj Suite P L Cu 8 chair armchair stoel leather wood projectmeubilair
Midj Suite P 2019 Chair Armchair Stoel 4poot Leer Leather Wood Projectmeubilair
Midj Suite P L Cu 4 stoel chair leather wood projectmeubilair
Midj Suite P L Cu 8 chair armchair stoel leather wood projectmeubilair
Midj Suite collectie projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

MIDJ Suite fauteuil

De Suite-collectie, die op de Salone del Mobile 2017 te zien was, omvat een fauteuil, loungestoel, een salontafel en een tafel die wordt gekenmerkt door een houten frame en een glazen blad.

De collectie Suite is buitengewoon veelzijdig en aanpasbaar dankzij het brede scala aan beschikbare kleuren. De natuurlijke kleuren geven een rustige uitstraling en de natuurlijke elementen worden in huis gehaald.

Details

De fauteuil heeft een houten frame en een zitting van leder of Toscaans leder. De fauteuil is perfect om te gebruiken aan de eettafel.

Naast de fauteuil, is de Suite stoel ook verkrijgbaar in een loungestoel. Een stoel met een lagere zithoogte die goed tot zijn recht komt in een woonkamer, lobby of andere wachtruimte. Ook heeft Midj twee soorten bijzettafels ontworpen met dezelfde look die bij de fauteuil en loungestoel passen.

Zo kan er een fraaie zithoek gecreëerd worden met de Midj Suite serie.

Afmetingen

Hoogte: 76 cm
Zithoogte: 46 cm
Breedte: 61 cm
Zitdiepte: 53 cm

Designer

Ateliernanni is een ontwerpstudio opgericht door Emilio en Cesare Ehr Nanni waar mensen met verschillende beroepen samenwerken. In 2017 begonnen ze samen te werken met Midj.

Na zijn afstuderen in Architectuur in Florence, is Emilio Nanni docent geweest aan verschillende faculteiten Architectuur en Design in Italië. Hij richtte de studio Emilio Nanni | op ENa + d | arch + design, het verzorgen van het ontwerp, architectuur, stedelijke herontwikkeling, interieurontwerp en art-direction.

Als architect heeft hij veel ingrepen uitgevoerd in verschillende Italiaanse steden: van woonarchitectuur tot stedelijke herdefiniëring in zowel de publieke als private sector.