Midj Suite P L Cu 4 stoel chair leather wood projectmeubilair
Midj Suite Att Lounge Armchair Loungestoel Hout Leer Leather Wood Projectmeubilair
Midj Suite armchair loungestoel projectmeubilair
Midj Suite collectie projectmeubilair
Midj suite armchair stoel zitten softseating leather wood projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

MIDJ Suite loungestoel

De Midj Suite-collectie, die op de Salone del Mobile 2017 te zien was, omvat een fauteuil, loungestoel, een salontafel en een tafel die wordt gekenmerkt door een houten frame en een glazen blad.

De collectie Suite is buitengewoon veelzijdig en aanpasbaar dankzij het brede scala aan beschikbare kleuren.

Details

De loungestoel heeft een frame van gelakt essenhout. De zitting is van leder of Toscaans leder. De stoel heeft een lagere zithoogte waardoor er een comfortabele en ontspannen zit ontstaat. De loungestoel kan goed gebruikt worden in een woonkamer, lobby of andere wachtruimte.

Naast de loungestoel, is er ook een fauteuil. De fauteuil is perfect om te gebruiken aan de eettafel en heeft een hogere zithoogte. Ook heeft Midj twee soorten bijzettafels ontworpen met dezelfde look die bij de fauteuil en loungestoel passen. Zo kan er één mooi geheel gecreëerd worden.

Afmetingen

Hoogte: 70 cm
Zithoogte: 41 cm
Breedte: 72 cm
Zitdiepte: 75 cm

Designer

Ateliernanni is een ontwerpstudio opgericht door Emilio en Cesare Ehr Nanni waar mensen met verschillende beroepen samenwerken. In 2017 begonnen ze samen te werken met Midj.

Na zijn afstuderen in Architectuur in Florence, is Emilio Nanni docent geweest aan verschillende faculteiten Architectuur en Design in Italië. Hij richtte de studio Emilio Nanni | op ENa + d | arch + design, het verzorgen van het ontwerp, architectuur, stedelijke herontwikkeling, interieurontwerp en art-direction.

Als architect heeft hij veel ingrepen uitgevoerd in verschillende Italiaanse steden: van woonarchitectuur tot stedelijke herdefiniëring in zowel de publieke als private sector.