Mitab Base bank
Mitab Base bank
Mitab Base bank
Mitab Base bank
Mitab Base bank
Mitab Base bank
Mitab Base bank

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Mitab Base bank

Een bank voor 1, 2 of 3 personen

 

De Base bank van Mitab is een modulaire bank met een strak design. Door de recht gestoffeerde achterkant van de wand neemt de bank geluiden op en is hij dus ook te gebruiken als scheidingswand. De zithoogte van de bank geeft een optimaal comfort en straalt een hoog lounge gehalte uit. Hierdoor voelt u zich direct op uw gemak. De bank zal niet misstaan in uw wachtruimte, restaurant of misschien wel huiskamer. Door de verschillende opties in breedtes en armleuningen is de Base een modulaire bank en eindeloos inzetbaar.

 

Uitvoering van de Base bank

Base is leverbaar in meerdere uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een enkele fauteuil met armleuningen, maar kunt u ook kiezen uit een 1,2 of 3 Zitter zonder armleuningen zodat u de stukken aan elkaar kunt verbinden. Op deze manier creëert u een grote loungebank, een bank in u vorm of een ban met de vorm van een L. Verder heeft de Base een houten basis en zijn de zitting en rug opgevuld met koudschuim. De bekleding van de bank bestaat uit standaard stof in een standaard kleur. Ook is het mogelijk om uw eigen stof aan te leveren. Het frame is van metaal in poedercoating en in de kleur wit, zwart of zilver.

 

Designer Joel Karlsson

De Designer van de Base bank is Joel Karlsson. Karlsson is een gerenommeerde ontwerper en heeft vele designs voor Mitab afgeleverd. Het minimalistische en gebruiksvriendelijke ontwerp van de aandrijving zijn de belangrijkste ingrediënten in de ontwerpen van Karlsson. Karlsson heeft onder andere de Ral, Unit, Tweed, Stereo, Shadow Storage, Mute, Anywhere en Shadow ontworpen.