Mitab Button poef
Mitab Button poef
Mitab Button poef
Mitab Button poef
Mitab Button poef
Mitab Button poef
Mitab Button poef

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Mitab Button poef 

Een goede aanvulling op veel ontwerpen.

De Button poef is dé aanvulling op de meeste designs van Mitab. De poef is een icoon onder duurzaam productontwerp. Hij is gemaakt van kleine onderdelen stof die in het midden zijn samengevoegd door middel van een knoop oftewel button. De poef is er in twee formaten, namelijk ø 69 cm of ø 102 cm. De grote versie is groot genoeg om er met twee personen op te kunnen zitten. Op aanvraag zijn er ook afwijkende maten leverbaar tot een maximum doorsnede van 200 cm.

Button Spare Part Edition (SPE)

Naast de gewone Button, is er ook een Spare Part Edition (SPE) versie beschikbaar. Dit betekent dat deze poef is gemaakt van overgebleven delen stof in diverse designs. De SPE is er in voorgeselecteerde kleurcombinaties die u kunt reserveren. Elke SPE is daardoor uniek en geen 2e gelijk. Het is zelfs mogelijk om zelf u stoffen zelf uit te zoeken en per strook aan te geven wat waar kan komen. Ook deze poef is verkrijgbaar in twee verschillende maten. Het frame is van chroom of in een poedercoating.

Designer From Us With Love

De designer van de Button poef en SPE poef is From Us With Love. From Us With Love is een team van designers uit een jong ontwerpbureau gericht op innovatief design. Het team bestaat uit Palmer, Lögren en Petterson. From Us With Love heeft onder andere de Rodeo, Piccolo, Lobby, Highway serie en de Button voor Mitab ontworpen.