Mitab Caslon bank
Mitab Caslon bank
Mitab Caslon bank
Mitab Caslon bank
Mitab Caslon bank
Mitab Caslon bank
Mitab Caslon bank

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Mitab Caslon 

Caslon fauteuil

De Caslon Fauteuil van Mitab is een hoogwaardige Fauteuil met internationale potentie en vrijgevigheid. De fauteuil is opgevuld met Nozag- en koudschuim. Defauteuil is bouwkundig in de buitenste vormen en draagt elegante naaidetails die het gevoel van exclusiviteit verbeteren. Het design vraagt op afstand niet om aandacht, maar van dichtbij heeft hij een oog voor details.

Caslon Sofa

Tevens is de Caslon ook als 3 zitter of 2 zits bank leverbaar. Op deze manier creëert u een bank met oog voor detail, maar zonder uiterlijk dat om aandacht schreeuwt. De sofa wordt bij voorkeur geconfigureerd met een gevlekte wollen stof, maar is ook beschikbaar in een standaard stof. Of een stof die u zelf bij ons aanlevert. Het basisframe is chroom met een poedercoating afwerking.

Designer Joel Karlsson

De designer van de Fauteuil en bank is Joels Karlsson. Karlsson is voor Mitab een gerenommeerde ontwerper en heeft dan ook meerdere ontwerpen mogen maken. Het minimalistische en gebruiksvriendelijke ontwerp van de aandrijving zijn de belangrijkste ingrediënten van Joel Karlsson voor Mitab. Hij heeft onder andere de Ral, Unit, Tweed, Stereo, Shadow storage, Anywhere en Shadow ontworpen.