Mitab Cumulus bank
Mitab Cumulus bank
Mitab Cumulus bank
Mitab Cumulus bank
Mitab Cumulus bank
Mitab Cumulus bank
Mitab Cumulus bank

Mitab Cumulus  

Een modulair systeem waar comfort wordt gecombineerd met een royaal gevoel

De Cumulus bank is een modulair systeem waar comfort gecombineerd wordt met het royale gevoel. Een ban van allure met veel technische kwaliteiten. De Cumulus bank is uitnodigend en aantrekkelijk en vooral zeer comfortabel. Cumulus kan gemakkelijk worden ingericht in verschillende ruimtes. De serie bestaat uit verschillende modules waardoor u kunt blijven combineren.

 

Cumulus poef

Naast de Cumulus bank is er ook een poef. De poef kan worden gezien als los onderdeel waar op kan worden gezeten. Maar ook als verlengstuk van de bank als voetenbank. De poef is breed inzetbaar en een verrijking op de Cumulus bank.

 

Cirrus kussen in combinatie met de Cumulus bank

Om de Cumulus af te maken heeft designer Jonas Wagell de Cirrus kussen ontworpen. Dit kussen is een kussen gemaakt van een erg comfortabele stof in verschillende maten. Deze is verkrijgbaar is verschillende kleuren en maakt in een opslag van de Cumulus bank een comfortabele, vrolijke loungebank.

 

Designer Jonas Wagell

De designer van de Cumulus bank en Cumulus poef is Jonas Wagell. Jonas werkt vanuit zijn eigen studio in Stockholm en heeft meerdere stukken voor Mitab mogen ontwerpen. Jonas deelt zijn focus voor details en strakke design met Mitab en is daarom erg gewaardeerde designer. Jonas heeft onder voor Mitab de Montmartre serie en de Cumulus serie ontworpen.