Mitab dapper collectie
Mitab dapper fauteuil rood
Mitab dapper sofa
Mitab dapper fauteuil groen
Mitab Dapper sofa
Mitab Dapper fauteuil blauw
Mitab dapper sofa projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Mitab Dapper

Past in elke omgeving

De Dapper sofa is een zéér comfortabele bank met een groot karakter. Met zijn voluptueuze vormen en een heerlijk zachte demping nodigt de royale bank je uit om te gaan zitten en heerlijk te ontspannen. Door de organische vormen past de Dapper in elke gewenste omgeving. Op kantoor, in een lobby of in de woonkamer, alles is mogelijk met deze veelzijdige bank.

Uitvoering

Deze bank is verkrijgbaar in drie maten; een 2-zitter, 3-zitter en een fauteuil. Zo kan er een mooie, evenwichtige zithoek gecreëerd worden. De Dapper bestaat uit een stalen frame en het koudschuim zorgt voor extra comfort en ventileert tegelijkertijd. Er zijn veel verschillende stoffen en kleuren verkrijgbaar, waardoor je de Dapper naar eigen smaak kunt aanpassen.

Designer Mattias Stenberg

Mattias Stenberg is een Zweedse architect. Zijn ontwerpen richten zich voornamelijk op de hedendaagse woonarchitectuur, meubels, verlichting en alledaagse objectontwerp. Stenberg heeft verschillende nationale en internationale prijzen ontvangen, waaronder de German Design Award, Good Design Award en Nordic Designer of the Year.