Mitab Director
Mitab Director
Mitab Director

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Mitab Director Fauteuil & Sofa

Director fauteuil

De Mitab Director Fauteuil is een charismatische en onderscheidende fauteuil met een zachte, eenvoudige maar elegante uitdrukking. Het ontwerp biedt u een ruime zitplaats. De bocht in de rugleuning geeft u extra comfort en is tevens een stevige armleuning. Op deze manier kunt u optimaal ontspannen. De zitting en rugleuning van de fauteuil zijn in standaard stof, maar kunnen ook worden bekleed met een stof speciaal door u aangeleverd. Het frame is standaard in chroom of in een poedercoating afwerking en heeft verstelbare voetjes.

De afmetingen van de fauteuil zijn: Hoogte 71cm x breedte 81cm x diepte 68 cm x zithoogte 39 cm

Director Sofa

Naast de Director Fauteuil heeft Mitab ook een Sofa ontworpen. Deze sofa heeft evenals de fauteuil een charismatisch en onderscheidend design. Een zachte, eenvoudige, maar elegante uitdrukking. De sofa biedt meerdere zitplaatsen, waardoor er gemakkelijk 2 tot 3 personen op de sofa kunnen zitten. De zitting en rugleuning zijn gestoffeerd in een standaard stof, maar kunnen ook in een stof naar uw keuze worden gestoffeerd. Het frame is standaard in chroom of poedercoating en heeft verstelbare voetjes.

Designer Rahimkulov

De designer van Director is Jurij Rahimkulov. Rahimkulov gaat over gedurfde en artistieke ontwerpen. Met een minimalistische precisie weet hij het vet te mengen en worden de ontwerpen eenvoudig en duidelijk. Rahimkulov heeft onder andere de Director, Trio, Ving, Toro, Paper, Jack en Dino voor Mitab mogen ontwerpen.