Mitab Highway
Mitab Highway
Mitab Highway
Mitab Highway
Mitab Highway
Mitab Highway
Mitab Highway

Mitab Highway 

Een serie perfect voor in loungeomgeving

De Highway tafel is een opvouwbare tafel die bijvoorbeeld in een café of restaurant kan worden gebruikt. Binnen een paar eenvoudige handelingen kunt u gemakkelijk de tafel in- en uitklappen. Door de 3 voeten staat de tafel optimaal stabiel. De Higway tafel heeft een ø80cm topblad in compact laminaat en is 72cm hoog.

 

Highway sledestoel

De Highway sledestoel is een grafische en duidelijke eenzitsstoel voor lounge omgevingen. Door de gewatteerde zitting, zit de stoel erg comfortabel. De highway loungestoel is beschikbaar in verschillende configuraties waaronder een hoge of lage rug en met of zonder armsteun in verschillende onderstellen.

 

Uitvoering

Gewatteerde zitting, bekleedt met wollen stof. Kleuren: zwart, grijs, blauw en rood. Basisframe in chroom of in metaal met poedercoating. Verder kunt u kiezen uit een slede onderstel of draaibaar kruisvoet.

 

Highway stoel

De highway stoel is een stoel van staaldraad met karakter. Het ontwerp is gebaseerd op toekomst verwachtingen. Het comfort van de stoel is verassend goed en het elegante zitkussen van naadvilt met geïntegreerde armaturen kunt u het uiterlijk van de stoel snel veranderen. Het frame komt standaard in zwart of in een witte poedercoating. Het zitkussen van naaldvilt in de kleuren zwart, wit, grijs of beige.