Mitab Campfire
Mitab Campfire
Mitab Campfire
Mitab Campfire
Mitab Campfire
Mitab Campfire
Mitab Campfire

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Mitab Campfire 

Mitab Campfire collectie

Mitab Campfire is een collectie van geraffineerde, verrassend simpele (zit-)elementen ten behoeve van een moderne ‘nomadische’ werkomgeving.

De collectie omvat in totaal zes elementen drie banken, twee tafels en een scherm deze zijn geïnspireerd op het concept van een kampvuur. Een uitnodigende, warme en informele plek waar mensen samenkomen en delen. Zoals een boomstam in het bos heeft de bank geen rugleuning en ook geen voor- of achterzijde. Je gaat simpelweg zitten, gericht naar de zijde, die je wilt of naar de persoon met wie je in gesprek bent. De bank met hoek buigt af rondom een centraal punt. De ronde bank, een ruime zit voor meerdere personen, met of zonder bijzettafel is het hart van de Campfire collectie.

Alle metalen componenten in Campfire zijn gemaakt van recyclebaar staal. Tot 60% van het materiaal is afkomstig van gerecycled materiaal.

 

Uitvoering

Banken:

Metalen frame in standaard RAL (zwart, wit of zilver), Trend RAL of Anycolour RAL. Zitting in triplex, Dymetrol gestoffeerd in standaard stoffen of c.o.m.

Tafels:

Metalen frame in standaard RAL (zwart of wit), Trend RAL of Anycolour tafelblad in massief essenhout gekleurd in bijpassende kleur op het frame.

Scherm:

Metalen frame in standaard RAL (zwart, wit of zilver), Trend RAL of Anycolour RAL. Mesh stof.

 

Designer

Note Design Studio