Mitab Montmartre
Mitab Montmartre
Mitab Montmartre
Mitab Montmartre
Mitab Montmartre Kruk Stool Projectmeubilair Restaurant

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Mitab Montmartre serie

Een serie geïnspireerd op het caféleven in Parijs!

De Mitab Montmartre tafel komt uit een serie tafels bestaande uit speciale lage loungetafels en wat grote tafels voor bijvoorbeeld restaurants en conferentiezalen. U kunt kiezen uit een sta tafel, vierkante tafel, ronde tafel en noem maar op. De Montmartre is een eenvoudige, maar kwalitatief hoogstaande tafel met hoogwaardige afwerking en zorg voor detail.

De tafelbladen hebben vele opties. Zo kunt u kiezen uit; beuken, berken, eiken fineer, wit laminaat en nog veel meer. Het frame is standaard in poedercoating afwerking en de voeten hebben een rubber afwerking. De tafel kan in de volgende hoogtes worden geleverd; 40 / 45 / 50 / 72 / 90 / 110CM

Montmartre barkruk

Ook de Montmartre barkruk is geïnspireerd door het caféleven in Parijs. Door de zachte ronde vormen geeft de kruk een gevoel van zorg en hoogstaande kwaliteit. Ook deze barkruk is verkrijgbaar in iedere kleur die u zich kunt bedenken.

De zitting van de kruk is in gevlekt berkenhout, het frame in poedercoating en de kruk is verkrijgbaar in alle kleuren. Verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes: 81cm met voetensteun, 66cm met voetensteun en een laag krukje van 47cm zonder voetensteun.

Designer

De designer van de serie is Jonas Wagell. Wagell werkt vanuit zijn eigen studio in Stockholm. Hij heeft ook de Tonic, Cumulus serie en de Cirrus kussen ontworpen.