Mitab Sense Fauteuil Stof Joelkarlsson Projectmeubilair Sfeer Bruin
Mitab Sense Fauteuil Stof Joelkarlsson Projectmeubilair Sfeer Olijfgroen
Mitab Sense Fauteuil Stof Joelkarlsson Projectmeubilair Sfeer Paars
Mitab Sense Fauteuil Stof Joelkarlsson Projectmeubilair Sfeer Groen
Mitab Sense Fauteuil Stof Joelkarlsson Projectmeubilair Sfeer Rood
Mitab Sense Fauteuil Stof Joelkarlsson Projectmeubilair Sfeer Blauw
Mitab Sense Fauteuil Stof Joelkarlsson Projectmeubilair Sfeer

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Sense fauteuil 

Een compacte fauteuil met groots comfort

Sense is een kleine fauteuil die gericht is op een maximaal comfort en tegelijk bescheiden blijft. De fauteuil is voor het eerst gelanceerd op de Stockholm Furniture Fair in 2020.   De fauteuil staat mooi in een hotellobby, restaurant of in de woonkamer.  De rugleuning en armleuningen zijn naadloos gestoffeerd, waardoor Sense er vanuit alle hoeken goed uitziet en in meerdere omgevingen kan worden geplaatst.

Uitvoering

Het frame van de fauteuil is van multiplex, gestoffeerd koudschuim. De poten zijn van gepoedercoat staal. Mitab biedt een breed scala aan stoffen en kleuren.

Afmeting

Hoogte: 76 cm

Breedte: 83 cm

Diepte: 83 cm

Zithoogte: 46 cm

Designer

Sense is ontworpen door Joel Karlsson. Een van de meest toonaangevende ontwerpers van Zweden. Joel Karlsson werd in 1975 in Göteborg geboren en werkt voornamelijk als industrieel ontwerper. Hij heeft eerder industrieel ontwerp en architectuur gestudeerd in Zweden en in het buitenland. Na zijn studie werkte hij als assistent van Konstantin Grcic in München, maar keerde terug naar Zweden om te werken aan een product voor de meubelfabrikant Swedese. Het jaar daarop nam Karlsson een positie in als meubelontwerper bij White Design om later zijn eigen bedrijf Joel Karlsson Design op te richten.