Mitab Visit tafel
Mitab Visit tafel
Mitab Visit tafel
Mitab Visit tafel
Mitab Visit tafel
Mitab Visit tafel
Mitab Visit tafel

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Mitab Visit tafel 

Een tafel voor meerdere gelegenheden

De Visit tafel van Mitab kan voor zowel vergadertafel als familietafel worden gebruikt. De tafel kan worden gecombineerd met verschillende tafelbladen, twee breedte opties en verschillende lengte opties. Het karakteristieke tafelblad heeft geslepen hoeken waardoor er een hogere mate van interactie en minder ruimtegebruik. De tafel kan worden geleverd met configuraties voor kabelverzamelaars en elektrische uitgangen.

Uitvoering Mitab Visit tafel

Voor het tafelblad kunt u onder andere kiezen uit beuken, berken, eiken fineer of wit laminaat. Alle tafelbladen hebben een randprofiel van 10mm dik gevolgd door een 45graden snijhoekrand. Het frame is van chroom in poedercoating en heeft verstelbare voeten. De afmetingen zijn; Hoogte 72Cm x Breedte 120-480CM x diepte 90/120CM.

Designer Björn Karlsson

De designer van de Visit tafel is Björn Karlsson. Karlsson is opgeleid als timmerman en is jarenlang tekenleerling geweest. Na een lang proces heeft hij zijn eigen studio geopend op het gebied van interieur design en stromen de opdrachten binnen. Voor Mitab heeft Karlsson alleen de Visit gemaakt.