Mobel Linea Eco
Mobel Linea Eco
Mobel Linea Eco
Mobel Linea Eco
Mobel Linea Eco
Mobel Linea Eco
Mobel Linea Eco

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Mobel Linea Eco 

Mobel Linea Eco werkplekken

De Mobel Linea Eco werkplekken serie is een nieuw programma binnen de productlijn van Mobel Linea. Het programma is voortgekomen uit continu onderzoek en ontwikkeling. Het doel is alle irritaties op de werkvloer wat werkplekken betreft weg te halen. Dit alles in een minimalistisch design.

De bladen van zijn gemaakt van 25 mm dik melamine met een rand van 22mm. De bladen zijn beschikbaar in de kleur; wit, grijs, berken, esdoorn, peren en wengé. De zichtschotten aan de voorkant kunnen worden geleverd in dezelfde kleuren. Tevens kunnen er scheidingswanden in de serie worden geleverd. De scheidingswanden zijn gemaakt van 19mm dik melamine. Afwerking in chroom of zilver.

Het frame is volledig vervaardigd uit metaal en heeft een 4 poot onderstel. Het onderstel is beschikbaar in de kleur zilver of wit.

Bench oplossingen

De Mobel Linea Eco vergadertafels kunnen worden geleverd in diverse vormen, namelijk; rond, vierkant en rechthoekig met 2 of 3 elementen. De bladen kunnen worden geleverd in de kleur; wit, grijs, berken, esdoorn, peren, wengé, licht acacia, donker acacia en zebrano. Met een onderstel in zilver of wit.