Mobel Linea Espace
Mobel Linea Espace
Mobel Linea Espace
Mobel Linea Espace
Mobel Linea Espace
Mobel Linea Espace
Mobel Linea Espace

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Mobel Linea Espace 

Mobel Linea Espace tafelcollectie

Mobel Linea Espace bestaat uit een lijn producten waarbij rekening is gehouden met de eisen van het nieuwe werken. De tafels hebben strakke lijnen, zijn minimalistisch en tegelijkertijd stabiel. De veelzijdigheid van Espace is geschikt voor diverse omgevingen, zoals een kantine, conferentieruimte of vergaderzaal.

 

Diverse uitvoeringen

De tafels kunnen in diverse uitvoeringen worden geleverd. Beschikbare vormen zijn; rechthoekig, half rond en in de vorm van een trapezium. Deze vormen kunnen worden geleverd met een dieptemaat verschillend van 60cm tot 80cm. De bladen zijn gemaakt van 25 mm dik melamine met ronde of rechte hoeken. Beschikbaar in de kleur; wit, grijs, berken, esdoorn, peer en wengé. Tevens is het mogelijk een laminaat uitvoering te leveren. Beschikbaar in bovenstaande uitvoeringen.

Het frame is gemaakt van solide stalen buizen en beschikbaar in de kleur wit of zwart. Optioneel kunnen de poten in hoogte worden versteld ( 760-680mm). Heeft u meer ruimte nodig? Geen probleem er zijn diverse aanzetstukken leverbaar.