Mobel Linea LED
Mobel Linea LED
Mobel Linea LED
Mobel Linea LED
Mobel Linea LED
Mobel Linea LED
Mobel Linea LED

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Mobel Linea LED 

Mobel Linea LED bureaustoel

Design, functionaliteit en ergonomie komen samen in het ontwerp van de LED bureaustoel. In het ontwerp is gebruik gemaakt van verschillende hoogwaardige materialen. De stoel voldoet volledig aan uw wensen van een bureaustoel op de werkvloer.

De bureaustoel is voorzien van een nylon en POM in hoogte en diepte verstelbare lendensteun. Rugleuning heeft een nylon frame en een rugleuning met 30mm koudschuim, de zitting heeft een dikte van 40mm. De armen zijn gemaakt van nylon en kunnen in de breedte en in de hoogte worden versteld. U kunt de stoel door middel van een gasveer in hoogte verstelbaar.

LED directiestoel

De Mobel Linea Led directiestoel is voorzien van een Flexpu hoofdsteun met een nylon hoogteverstellingsmechanisme (40mm). De stoel kan worden bekleed met netrugstof of worden bekleed met leer. De zitting kan in een andere kleur worden geleverd.

LED vergaderstoel

De vergaderstoel heeft een lage rug en heeft dezelfde comfortabele zit als de directiestoel en bureaustoel. Het frame is gemaakt van aluminium en kan in zilver of zwart worden geleverd. Onderstel standaard in sledemodel. Optioneel kan de stoel worden geleverd met 5 benen op glijders.

LED kantinestoel

De kantinestoel heeft een lage rugleuning en kan in diverse kleuren en stofferingen worden geleverd. De stoel is stapelbaar en gemakkelijk te verplaatsen. Beschikbare kleuren zijn onder andere: wit, zwart, blauw, geel, groen en rood.

LED wachtkamerbank

De serie is tevens ook geschikt voor het gebruik in uw wachtkamer. Het design van de kantinestoel kan op een groter frame worden gezet, zodat u meerdere zitplaatsen op een frame heeft. Optioneel kan er een zijtafel worden toegevoegd aan het systeem.