mobel linea oh systems
mobel linea oh systems
mobel linea oh systems
mobel linea oh systems
mobel linea oh systems
mobel linea oh systems
mobel linea oh systems

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Mobel Linea Oh Systems 

Mobel Linea Oh Systems kantoorkasten

Mobel Linea Oh systems is een modulair systeem met onder andere kantoorkasten en ladeblokken. Het systeem bevat een aantal kasten met ieder een andere functie en een ander design.

De boekenkast is voorzien van melamine panelen en heeft een open front. Er kan een keuze worden gemaakt uit 8mm dik melamine of panelen van 19 mm dik melamine. Naast een open boekenkast is het ook mogelijk een tweedeurs kast te verkrijgen of een kast met roldeuren. De lamellen kunnen in diverse kleuren worden meegeleverd. Heeft u behoeften aan een systeem waarbij een gesloten element en een open element samen worden gebruikt? Dan is dit uiteraard ook geen probleem. Oh systems is  beschikbaar in de kleur; zilver, wit, grijs, berken, esdoorn, peren, wenge, estres grijs, licht berken, donker berken en grafiet.

 

Oh Systems ladeblokken

Naast boekenkasten en roldeurkasten zijn er ook diverse ladeblokken en andere systemen voor onder uw bureau beschikbaar. Ladeblokken van Oh Systems kunnen worden geleverd op bureauhoogte of in een versie waarbij het ladeblok een poot vervangt. Daarnaast is er ook een mobiele ladeblok op wielen beschikbaar. De ladeblokken kunnen worden geleverd in de kleur; zilver, wit, grijs, berken, esdoorn, peren, wengé, ligt acacia, donker acacia en zebrano. Afwerking in zilver of wit. Extra opties,m zoals handvatten en glijders mogelijk.