Mobel Linea Open
Mobel Linea Open
Mobel Linea Open
Mobel Linea Open
Mobel Linea Open
Mobel Linea Open
Mobel Linea Open

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Mobel Linea Open 

Mobel Linea Open directiebureau

Het Open directiebureau van Mobel linea heeft een uniek design. Tijdens het ontwerp van de gehele directiemeubilair collectie is rekening gehouden met de eisen van het nieuwe werken. Chroom en houtlooks ontmoeten elkaar in één design. De poten van het directiebureau geven een strakke, moderne maar tegelijkertijd ook warme uitstraling af. Opties zoals kabelgoten en zichtschotten zijn vanzelfsprekend en helpen u efficiënt werken.

Bent u opzoek naar een groter directiebureau? Kies dan voor een van de aanzetstukken. De aanzetstukken kunnen direct aan het bureau worden bevestigd of los worden geplaatst.

Open Ladeblokken

Binnen de serie vindt u ook een aantal ladeblokken. Deze ladeblokken kunnen los van het bureau worden geplaatst, maar ook direct onder het bureau worden geplaatst. Er zijn diverse designs beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor een open ladeblok met afgeronde hoeken. Dit design staat goed los van uw directiebureau. Ook is er een ladeblok met een toplaag beschikbaar. Deze toplaag kan ik een andere kleur dan de rest van het systeem worden geleverd. Heeft u niet veel ruimte? Kies dan voor de ladeblok op wielen. Deze is lager dan de anderen en gemakkelijk te verplaatsen.

Open kasten

Ook zijn er opbergkasten beschikbaar. Een directiekamer is niet compleet zonder een degelijke opbergkast. De kasten kunnen worden geleverd zonder deuren en achterwanden, als tweedeurs, met alleen maar diepe lades en een combinatie tussen deuren en lades.

Mobel Linea Open vergadertafel

De vergadertafels binnen de serie kunnen in diverse uitvoeringen en afwerkingen worden geleverd. U heeft de keuze uit een op maat gemaakte, ronde, rechthoekige, of rechthoekige met 3 elementen uitvoering. De bladen zijn onder andere leverbaar in de kleur; wit, licht acacia, donker acacia, zebrano, zwart glas, wit glas, koper glas. Frame in witte of verchroomde afwerking. Uiteraard zijn er diverse elektrificatiemogelijkheden meegenomen in het ontwerp.