Mobel Linea Rock 1
Mobel Linea Rock 1
Mobel Linea Rock 1
Mobel Linea Rock 1
Mobel Linea Rock 1
Mobel Linea Rock 1
Mobel Linea Rock 1

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Mobel Linea Rock 1 

Mobel Linea Rock 1 werkplekken

Mobel Linea Rock 1 staat gelijk aan moderniteit en elegantie. Het systeem is erg licht, maar heeft een sterke en stabiele structuur. De moderne aluminium poten kenmerken de werkplekken. Hij is verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen en de bladen kunnen in diverse lay-outs worden geleverd.

Rock 1 werkplekken

Hij is verkrijgbaar met 6 verschillende bladen. Onder deze bladen vallen onder andere; rechthoekige, bladen met een hoek van 90 graden en bladen met een hoek van 120 graden. De bladen kunnen worden geleverd in een witte, grijze, berken, esdoorn, peren, wengé, licht acacia, donker acacia en zebrano.

Naast de standaard werkplekken zijn er ook diverse aanzetstukken beschikbaar. Deze aanzetten maken het u mogelijk uw bureau binnen een handomdraai te vergroten.

Rock 1 vergadertafels

Binnen deze serie zijn er ook een aantal vergadertafels beschikbaar. De tafels kunnen worden geleverd in diverse vormen. U heeft de keuze uit rechthoekig, rond en ellips met 1 , 2 of 3 elementen. Het blad is verkrijgbaar in de kleur; wit,. Grijs, verken, esdoorn, peren, wengé, licht acacia, donker acacia en zebrano. Keuze uit een wit of zilver onderstel.