Mobel Linea Rock 4
Mobel Linea Rock 4
Mobel Linea Rock 4
Mobel Linea Rock 4
Mobel Linea Rock 4
Mobel Linea Rock 4
Mobel Linea Rock 4

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Mobel Linea Rock 4 

Mobel Linea Rock 4 werkplekken

De Mobel Linea Rock 4 serie is de meest moderne en innovatieve productlijn binnen de Rock serie. De eenvoud van zijn vormen brengt een minimalistisch aspect van het product, bestaande uit een lichtgewicht, maar solide frame. Door de diverse constructies die kunnen worden met de stalen buizen is het mogelijk meerdere werkplekken op een onderstel te plaatsten. Door het aantal poten te verminderen, bespaart u een hoop geld. Naast het solide frame zijn er ook extra opties mogelijk, zoals kabelmanagement en de mogelijkheid tot het toevoegen van schermen aan het systeem. Tevens is er een in hoogte verstelbare versie beschikbaar.

 

Individuele werkplekken

Binnen de Rock 4 serie vindt u oplossingen voor enkele werkplekken, maar ook voor bench oplossingen. De enkele werkplekken kunnen n diverse vormen worden geleverd. U heeft de keuze uit een rechthoekig model van 80, 60 of 100 cm diep, of een model met een hoek van 90 graden. Het blad is beschikbaar in de melamine kleur; wit, grijs, berken, esdoorn, peren, wengé, Licht acacia, donker acacia en zebrano. Frame in wit of zilver.

 

Benches

Benches kunnen worden geleverd in 2, 4, 6 enzovoorts. De werkplekken kunnen van diverse extra’s worden voorzien. Beschikbaar in iedere gewenste kleur. Optioneel een glazen blad. Onderstel in wit of zilver.