Mobel Linea star
Mobel Linea star
Mobel Linea star
Mobel Linea star
Mobel Linea star
Mobel Linea star
Mobel Linea star

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Mobel Linea Star

Mobel Linena Star werkplekken

Mobel Linea Star is ontwikkeld aan de hand van een lopend onderzoek naar de juiste manier van werkplekken creëren. Mobel Linea streeft er naar nieuwe werkbladen, eenvoudig van opzet met een grote technologische kracht te combineren. Werkbladen gemaakt van melamine laminaat, HDF en fenol gecombineerd met trapeziumvormige metalen delen zorgen voor deze kracht en unieke uitstraling. Star is een belangrijke ontwikkeling binnen het kantoormeubilair.

 

Enkele werkplekken

Mobel Linea Star biedt oplossingen voor individuele oplossingen. De enkele werkplekken kunnen worden geleverd met een rechthoekig blad van 100, 80 of 60 cm diep of een vierkant blad van 160 x  160. Beschik baar in onder andere de kleur; wit, grijs, berken, esdoorn, peer en wengé. Het onderstel kan worden geleverd met een 4 poot of een gesloten of open vierkante poot. Het onderstel is verkrijgbaar met een aluminium, wit, grafiet of verchroomde afwerking.

 

Duo werkplekken en benches

Naast enkele werkplekken creëert u met Mobel linea Star gemakkelijk een bench. De werkplekken kunnen horizontaal of verticaal aan elkaar worden gemonteerd. Dit kan per twee werkplekken worden gerealiseerd. Extra opties, zoals kabelmanagement en zichtschotten zijn beschikbaar. De bench kan worden geplaatst diverse frames. U kunt kiezen uit vierkante poten of een 4 poot, maar ook de werkplekken laten rusten op ladeblokken. Hiermee bespaard u ruimte en kunt u efficiënt werken.

 

Mobel Linea vergadertafel

Star vergadertafels hebben hetzelfde uiterlijk als de werkplekken uit de Star collectie. U kunt gemakkelijk en snel overleg plegen aan deze tafels. Het is mogelijk met systeem tafels verticaal of horizontaal te plaatsen. Ook is er een vierkante optie beschikbaar.