Mobel Linea Tak
Mobel Linea Tak
Mobel Linea Tak
Mobel Linea Tak
Mobel Linea Tak
Mobel Linea Tak
Mobel Linea Tak

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Mobel Linea Tak 

Mobel Linea Tak directiemeubilair

De Mobel linea Tak collectie bestaat uit directiemeubilair met rechte, strakke lijnen, en straalt tegelijkertijd elegantie uit. De eigentijdse stijl van dit meublair past perfect bij de nieuwe eisen van een modern directiekantoor. Het directiebureau heeft een standaard diepte van 1 meter en een onderstel met wangen poten. Deze poten geven het bureau een robuuste uitstraling en zorgen tegelijkertijd voor privacy.

De bladen die kunnen worden geleverd zijn gemaakt van 40mm dik melamine met een rechte 2mm dikke ABS rand. Beschikbare afwerkingen; licht acacia, donker acacia en zebrano. De poten kunnen in dezelfde kleuren als het blad worden geleverd, maar zijn ook beschikbaar met een afwerking van zilver of chroom.

 

Tak ladeblokken

Tevens vindt u binnen de directiemeubilair collectie een aantal ladeblokken. De ladeblokken kunnen in diverse uitvoeringen worden geleverd. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit een model voorzien van wielen, 3 lades en een open ruimten voor efficiënt opbergen, maar ook de keuze uit een model die precies onder uw bureau past en een model die kan worden gebruikt als vervangende poot en een extra aanzetstuk.

Mobel Linea Tak kasten

De kasten binnen de serie zijn beschikbaar in diverse hoogtes, modellen en afwerkingen. De kasten kunnen geheel naar wens en behoeften worden ontwikkelt. Met deuren, zonder deuren, een laag model, alles kan binnen de Tak serie.

Tak vergadertafels

Een directiekamer is pas compleet wanneer er een goede vergadertafel aanwezig is. De vergadertafels kunnen in een ronde, vierkante, rechthoekige of ovale uitvoering worden geleverd. Het onderstel wordt op een speciale manier geplaatst waardoor u zo veel mogelijk zitplaatsen kunt benutten. Beschikbaar met kabelmanagement en in dezelfde kleuren als de rest van de serie.