Mobel Linea Tempo
Mobel Linea Tempo
Mobel Linea Tempo
Mobel Linea Tempo
Mobel Linea Tempo
Mobel Linea Tempo
Mobel Linea Tempo

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Mobel Linea Tempo 

Mobel Linea Tempo werkplekken

Veelzijdigheid en eenvoud vormen de belangrijkste kenmerken van het Mobel Linea Tempo programma. Tempo is ideaal om diverse werkplekken in verschillende werkplekken te creëren. De werkplekken bieden een lichte en eenvoudige blik.

De werkbladen zijn gemaakt van 25 mm melamine met randen van 2mm en beschikbaar in de kleur; wit, grijs, berken, esdoorn, peer en wengé. Het frame bestaat uit een structuur met een stevige 4 poot. Optioneel kunnen de poten in hoogte worden versteld. De poten hebben een witte of een zilveren finish. Tevens zijn er scheidingswandjes beschikbaar, deze wanden zijn gemaakt van 19mm dik melamine en leverbaar in dezelfde kleuren als de bladen.

 

Benches

Naast enkele werkplekken is het ook mogelijk een Bench te creëren met Mobel Linea Tempo. De werkplekken kunnen horizontaal of verticaal worden gemonteerd. U kunt zelf de grootte van de Bench bepalen. De werkplekken kunnen met een veelvoud van 2 worden geplaatst. De bladen zij beschikbaar in diverse vormen. Rechthoekig met een afmeting van 80 of 60 cm diep of een hoekbureau met een hoek van 90 graden.

 

Mobel Linea Tempo vergadertafels

De Mobel Linea Temp vergadertafels bestaan uit diverse modellen: Rechthoekig, vierkant en rond. Melamine bladen verkrijgbaar in; wit, grijs, berken, esdoorn, peren, wengé, licht en donker acacia en zebrano. Frame in zilveren of witte afwerking.