Muuto Avail Kapstok Oak Hout Koper Projectmeubilair 1
Muuto Plank Kapstok Oak Hout Metaal Projectmeubilair
Muuto Plank Kapstok Oak Hout Detail Projectmeubilair
Muuto Plank Coat Rack Oak Hout Kapstok Projectmeubilair
Muuto Plank Coat Rack Grey Grijs Oak Hout Kapstok Projectmeubilair 1
Plank Coat Rack Oak Copper Interieur Sfeerfoto Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Muuto Avail Coat Rack Kapstok

Muuto is een Scandinavisch merk met een duidelijk concept: nieuwe perspectieven ontdekken en ontwerpen. De ontwerpen van Muuto zijn herkenbaar aan het Scandinavische design: een eenvoudig karakter, strakke lijnen en organische vormen.

Warm en natuurlijk

De Avail Coat Rack kapstok brengt functionele eenvoud in het dagelijks leven voor de moderne inrichting. De kapstok bestaat uit een houten compositie en metalen haken. De kapstok wordt geleverd met twee haken die naar eigen inzicht kunnen worden ingedeeld.

Specificaties

Dit product is gemaakt van FSC®-gecertificeerd hout. FSC is een Chain of Custody en Forest-certificeringssysteem, dat garandeert dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen en dat de biodiversiteit behouden blijft binnen de gebieden waar het hout vandaan komt.

Afmetingen: B 87,5xD 3,8xH 7cm.
Materiaal: FSC gecertifieerd hout & Powder coated staal.

Verkrijgbaar in 4 varianten:
– Eiken/ zwart
– Eiken/ grijs
– Eiken/ koper bruin
– Grijs/ grijs

Designer

Een ontwerp van : Sam Hecht & Kim Colin
Ontwerpers Sam Hecht en Kim Colin van Industrial Facility te Londen maken werk waarin de balans wordt gezocht tussen het streven uit het leven te halen wat erin zit en het ondertussen simpel te houden. De contemplatieve benadering en aandacht voor detail van de Brit Hecht vult het architectonische gevoel van de van origine Californische Colin goed aan; samen ontwerpen ze meubilair en producten die zich verhouden met de omgevingen waarin ze gebruikt worden.