Muuto Fiber armchair
Muuto Fiber armchair
Muuto Fiber armchair
Muuto Fiber armchair
Muuto Fiber armchair
Muuto Fiber armchair
Muuto Fiber Stoel Projectmeubilair
Muuto Fiber armchair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Muuto Fiber Armchair 

Muuto Fiber Armchair

De Muuto Fiber armchair is ontworpen om maximaal comfort in evenwicht te brengen met een minimum aan ruimte. De stoel is vervaardig uit een combinatie van plastic en houtvezel. De stoel bevat minimaal 25% houtvezels. Van een afstandje lijkt de zitschaal volledig van plastic te zijn, maar van dichtbij ziet u dat de zitschaal ook hout bevat.  Fiber kan met verschillende onderstellen geleverd worden.  Fiber is de perfecte stoel voor op onder andere; kantoor, een wachtkamer en een huiskamer.

2022- Nieuwe Fiber Chair gemaakt van gerecycled plastic!

Maak kennis met de Fiber Chair gemaakt van gerecycled plastic afkomstig van postindustrieel afval van de productie van brillen. De nieuwe stoel is ontworpen om de impact op het milieu te verbeteren. Vind je milieuvriendelijke producten belangrijk? Kies dan voor deze duurzame stoel! Dankzij de moderne en stoere uitstraling past de stoel in veel omgevingen.

Fiber Wood Base 100% recyclebaar!

De Wood base heeft zoals de naam al zegt een onderstel gemaakt van hout. De 4 poten hebben een robuuste uitstraling en zijn stevig, maar ook tegelijkertijd elegant. De poten kunnen in dezelfde kleur als de zitting worden geleverd, maar ook in een natuurlijke eiken kleur. De beschikbare kleuren zijn; zwart, dusty green, dusty red, grijs en natuurlijk wit met een eiken onderstel. De Fiber Wood is een duurzame variant, 100% recyclebaar en heeft een massief eiken 4-poot onderstel. De Wood Base kan tevens worden geleverd met een beklede zitschaal.

Fiber Tube base

De Tube base heeft een onderstel met 4 poten. De poten zijn voorzien van doppen waardoor de vloer niet zal beschadigen. Het onderstel kan in dezelfde kleur als de zitschaal worden geleverd. Tevens bestaat er een versie met zwarte poten en een natuurlijke kleur zitschaal. De beschikbare kleuren zijn; zwart, dusty green, dusty red, grijs, natuurlijk wit en natuur met zwart. De Tube Base kan tevens worden geleverd met een beklede zitschaal.

Fiber Sled Base

De sled base heeft een onderstel met een slede model. Het onderstel kan in diverse kleuren worden geleverd die passen bij de zitschaal. De beschikbare kleuren zijn; zwart, dusty green, dusty red, grijs, wit en een natuurkleur met een zwart onderstel.

Naast de standaard zitschaal kan de zitschaal ook worden gestoffeerd. Ook bij deze uitvoering wordt het onderstel geleverd in dezelfde kleur als de zitschaal. Beschikbare stoffen zijn; black silk leather, cognac silk leather, zwart, rood en grijs.

Fiber Swivel base

De Swivel Base heeft een onderstel met 4 schuine poten geplaatst op een draaivoet. Op deze manier kunt u terwijl u op de stoel zit diverse kanten opdraaien. Het onderstel is beschikbaar in matchende kleuren op de zitschaal. Beschikbare kleuren zijn; zwart, dusty red, dusty green, grijs, wir en nature met zwart.

Tevens kan de Fiber met Swivel base ook worden geleverd met een gestoffeerde zitschaal. De zitschaal kan worden bekleed met leer in de kleur; silk zwart en silk cognac. Beide modellen zijn voorzien van een zwart onderstel. Voor de kleuren; zwart, rood en grijs kan er een gelijksoortig onderstel worden geleverd.

Front Upholstery

Tevens is het mogelijk alleen de zitting van de stoel te laten bekleden en de achterkant van de zitschaal in zijn natuurlijke vorm te laten. Kiest u voor een grijze stoffering dan is de achterkant van de stoel. Bij zwart is de achterkant van de stoel ook zwart. Fiber Front Upholstery is beschikbaar met alle 4 de bovengenoemde onderstellen.