muuto fiber side chair
muuto fiber side chair
muuto fiber side chair
muuto fiber side chair
muuto fiber side chair
muuto fiber side chair
muuto fiber side chair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Muuto Fiber Side chair 

Muuto Fiber Side chair

 

De Muuto Fiber Side Chair is een nieuwe toevoeging aan de Fiber familie van het merk Muuto. De stoel is vervaardigd uit bio-composietmateriaal met maximaal 25% houtvezels. Het ontwerp van de stoel heeft oog voor details en is zo ontworpen dat iedere hoek of bocht de juiste comfort biedt. Fiber heeft een visueel, lichte expressie die zorgt voor een grote bewegingsvrijheid van de gebruiker. De Fiber Side chair kan gemakkelijk onder een tafel worden geschoven.

 

Muuto Fiber Tube base

De Muuto Fiber Tube base is een model met een frame op 4 vaste poten. De poten zijn voorzien van antibeschadigingsdoppen. De poten van het frame zijn leverbaar in dezelfde kleur als de zitschaal van de Fiber. Verkrijgbaar in de kleur; zwart, dusty green, dusty red, grijs en natuurlijk wit.

 

Muuto Fiber Tube met bekleding

De Tube base met bekleding heeft een standaard zwart 4 poot onderstel. In tegenstelling tot het andere model, kan bij dit model de zitschaal worden bekleed. De zitschaal heeft een neutrale kleur en kan worden bekleed met; black silk leather, cognac silk leather, grijs, zwart en rood.

 

Muuto Fiber Wood Base

Bij de Muuto Fiber Wood Base blijft het model van de zitschaal te alle tijden hetzelfde. De zitschaal is gemaakt van een combinatie tussen plastic en hout. Het frame is gemaakt van hout, heeft 4 poten in de vorm van een kegel voor een robuuste uitstraling. Het frame kan in een natuurlijke eiken kleur worden geleverd, maar ook in diverse kleuren. Namelijk; zwart, dusty green, dusty red, grijs en natuurlijk wit met een eiken frame.

 

Muuto Fiber Wood met bekleding

Naast de standaard Fiber Wood is er ook een versie beschikbaar met een zwart onderstel gemaakt van hout. De zitting van de Fiber Wood kan worden bekleed in de kleur; black silk leather, cognac silk leather, grijs, zwart en rood.

 

Muuto Fiber Sled Base

De Muuto Fiber sled base heeft een sledeonderstel welke in dezelfde kleur als de zitschaal kan worden geleverd. Sled base is beschikbaar in de kleur; zwart, dusty green, dusty red, grijs en natuurlijk wit.

 

Muuto Fiber Sled base met bekleding

De Muuto Fiber Sled Base kan tevens worden geleverd met een bekleedde zitting. Standaard heeft de stoel een zwart frame. De zitting kan worden geleverd in de kleur; black silk leather, cognac silk leather, grijs, zwart en rood.

 

Muuto Fiber Swivel base

De Fiber Swivel base heeft een onderstel met 4 poten op een draaivoet. Dit model kan divers worden ingezet. Zo staat de stoel goed achter een bureau, maar ook onder de eettafel. Swivel base is beschikbaar in de kleur; zwart, dusty green, dusty red, grijs en natuurlijk wit.

 

Muuto Fiber Swivel base met bekleding

De Swivel base heeft een draaivoet met 4 poten en een bekleedde zitschaal.  Het frame wordt standaard geleverd in de kleur zwart. De bekleding is leverbaar in de kleur; black silk leather, cognac silk leather, grijs, zwart en rood.