Fiber_soft_chair_projectmeubilair4
Fiber Softchair Projectmeubilair
Muuto armchair Projectmeubilair3
Muuto Fiber Softchair Projectmeubilair2
Muuto Fiber Softchair Projectmeubilair5

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Muuto Soft Fiber Armchair 

De Muuto Fiber Soft armchair is een moderne en minimalistische stoel ontworpen om maximaal comfort in evenwicht te brengen met een minimum aan ruimte. De schaal aan de binnenzijde is gemaakt van gerecycled plastic bedekt met zachte watten en hoogwaardige bekleding.

Fiber is de perfecte stoel voor een restaurant, wachtkamer en een huiskamer.

Naast de Soft versie, heeft Muuto ook een Fiber kantinestoel en een armchair met kunststof zitkuip ipv stof. Naast stoelen kunt u ook bij Muuto terecht voor banken, verlichting, tafels en accessoires voor elk interieur.

Bekijk hier de hele collectie van Muuto.

Onderstel

Er zijn verschillende onderstellen verkrijgbaar. Ga bijvoorbeeld voor houten poten voor een extra huiselijk uiterlijk, of metalen poten voor een industriële look. Voor vergaderingen en andere zakelijk omgevingen zijn juist de stoelen met een stervoet een goede keuze.

Stoffen en kleuren

De stoel kan bekleed worden met stof, kunstleer of leer. Er is een breed scala aan stoffen en kleuren beschikbaar. De stoel kan naar eigen wens samengesteld worden.

Design

By Iskos-Berlin

Meer informatie

Neem contact met ons op voor de prijzen, stoffen, kleuren of andere vragen over de Fiber Soft armchair. Wij helpen u graag verder!