Muuto Focus Tafellamp Bureaulamp Zwart Projectmeubilair Sfeer
Muuto Focus Tafellamp Bureaulamp Zwart Projectmeubilair
Muuto Focus Tafellamp Bureaulamp Zwart Projectmeubilair Sfeer

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Muuto Focus  Tafellamp

Gemaakt van hout

Muuto is een Scandinavisch merk met een duidelijk concept: nieuwe perspectieven ontdekken en ontwerpen. De ontwerpen van Muuto zijn herkenbaar aan het Scandinavische design: een eenvoudig karakter, strakke lijnen en organische vormen.

Cilindervorm

De Focus tafellamp van Muuto is gemaakt van essenhout en voorzien van een zwart gelakte kleur. De voet van de lamp is een soort tray waarop u kleine spullen kwijt kunt zoals sleutels of een telefoon.  De spullen worden belicht door de lamp.  Heeft een rubberen kabel, GU10 fitting voor een LED lamp van max 3 watt.

Op de tray van de lamp kunt u ook sleutels of een telefoon kwijt.

De lamp heeft 3 lichtsterktes. U kunt links sterker laten schijnen dan rechts (en andersom) en is het ook nog mogelijk om maar 1 kant  te laten schijnen. Dankzij deze mogelijkheden is het design zo veel meer dan alleen een tafellamp.

Afmetingen

29 cm hoog
16 cm diameter

Designer

Andreas Bergsaker is een Noorse ontwerper gevestigd in Kopenhagen. Sinds hij afstudeerde met een masterdiploma in Product Design aan Oslo en Akershus University College of Applied Sciences, is hij doorgegaan met het produceren van werken die worden gekenmerkt door alledaagse functionaliteit.

Bent u geïnteresseerd in de Muuto Beam Lamp? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!