Muuto Framed Mirror Spiegel Taupe Interior Design Scandinavian Pojectmeubilair
Muuto Framed Mirror Spiegel Interior Design Scandinavian Pojectmeubilair
Muuto Framed Mirror Spiegel Small Interior Design Scandinavian Pojectmeubilair
Muuto Framed Mirror Spiegel Dark Green Small Groen Interior Design Scandinavian Pojectmeubilair
Muuto Framed Mirror Spiegel Interior Design Scandinavian Pojectmeubilair
Muuto Framed Mirror Rose Spiegel Interior Design Scandinavian Pojectmeubilair
Muuto Framed Mirror Spiegel Interior Design Scandinavian Sfeer Pojectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Muuto Framed spiegel

Muuto Framed serie spiegels

Muuto is een Scandinavisch merk met een duidelijk concept: nieuwe perspectieven ontdekken en ontwerpen. De ontwerpen van Muuto zijn herkenbaar aan het Scandinavische design: een eenvoudig karakter, strakke lijnen en organische vormen.

De functionele en esthetische spiegels passen perfect in de woonkamer, gang of slaapkamer van het huis, maar ook in restaurants, kantines en cafés. Kunnen tevens worden gebruikt in vochtige ruimtes zoals de badkamer en kunnen horizontaal en verticaal opgehangen worden.

De spiegels kunnen gegroepeerd worden opgehangen aan de muur voor een sfeervolle ruimte of kunnen als enkele spiegel opgehangen worden.

Kleuren en specificaties

Beschikbare frame kleuren zijn: taupe, rosé, grijs en donkergroen met helder glas. Het is mogelijk om bij het taupe frame taupe kleurig glas te kiezen en bij het rosé frame rosé glas.

Gepoedercoat staal in de afmetingen:
Klein  44 x 4 x 59 cm (bxdxh)
Groot  44,5 x 4 x 118 cm (bxdxh)

Designer

Andersen & Voll, 2016

Anderssen & Voll is een Deens duo dat sinds 2009 werkt voor diverse designmerken. De ontwerpers werken aan verschillende opdrachten, maar de focus ligt met name op huishoudelijke objecten. Ze zijn niet trendgevoelig en laten zich tijdens het ontwerpproces niet te veel beïnvloeden door de marktontwikkelingen. Op deze manier proberen ze designproducten te maken die aansluiten op de wensen van de consument en ook tijdloos zijn. Het kantoor van dit ontwerpersduo is gevestigd in Oslo en het team bestaat ondertussen uit zes mensen. Het duo Anderssen & Voll ontving in de relatief korte tijd dat zij actief zijn onder deze naam al vele designprijzen waaronder de Wallpaper Award, Red Dot Award en IF Award.