Muuto Tile Kussens Projectmeubilair1
Muuto Tile Kussens Projectmeubilair
Layer Muuto Kussens Stof Projectmeubilair Accessoire
Muuto Twine Kussens Projectmeubilair
Muuto Twine Detail Kussens Projectmeubilair
Muuto Layer Kussens Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Muuto Collectie Kussens

Muuto is een Scandinavisch merk met een duidelijk concept: nieuwe perspectieven ontdekken en ontwerpen. De ontwerpen van Muuto zijn herkenbaar aan het Scandinavische design: een eenvoudig karakter, strakke lijnen en organische vormen.

3 soorten kussens van Muuto

Fleur de kamer op met deze prachtige kussens in verschillende kleuren met een Scandinavisch design. Er zijn 3 soorten kussens verkrijgbaar.

Twine

‘Twine’ is een design van Aiayu en heeft een verfijnde en moderne uitstraling. De achterkant van het kussen heeft een glad stoffen oppervlak en de voorkant heeft een gebreide structuur.  Gemaakt van baby lamawol, duurzaam geproduceerd in Bolivia. Verkrijgbaar in 50x80cm en 40x60cm in de kleuren donkergrijs en beige/grijs.

Layer

‘Layer’ is een ontwerp van Aiayu. Het kussen bestaat, zoals de naam al aangeeft,  uit meerdere lagen. Deze zorgen voor een grafische uitstraling. De hoes is ook gemaakt van 100% babylama wol net zoals het ‘Twine’ kussen. Onder de hoes zit nog een laag katoen en is opgevuld met veren en polyfiber. Verkrijgbaar in 50x50cm en 40x60cm in de kleuren Burgundy, donkergroen en donkerblauw.

Tile

‘Tile’ is een ontwerp  van Anderssen & Voll. Een prachtig kussen met een moderne uitstraling. Het kussen heeft een geometrisch patroon waardoor het een opvallende accessoire is. Ook is de ‘Tile’ gemaakt van 100% wol. De vulling bestaat uit een mix van veren en polyester. Verkrijgbaar in 45x45cm in de kleuren geel, groen, tangerine(rood) en zwart/wit.