Muuto Linear Tafellamp Tablelamp Black Zwart
Muuto Linear Tafellamp Pendant Grey Grijs
Muuto Linear Hanglamp Pendant Black Zwart Projectmeubilair
Muuto Linear Tafellamp Tablelamp Grey Grijs Sfeer Interior 2
Muuto Linear Hanglamp Pendant Black Zwart
Linear System Table Oak Veneer Oak W Long Tray Pendant Lamp Muuto
Muuto Linear Hanglamp Pendant Black Zwart Sfeer Interior Kantoorinrichting Projectmeubilair
Muuto Linear Tafellamp Tablelamp Grey Grijs Sfeer Interior 1

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Muuto Linear Lamp

Muuto Linear Lampen serie

Muuto is een Scandinavisch merk met een duidelijk concept: nieuwe perspectieven ontdekken en ontwerpen. De ontwerpen van Muuto zijn herkenbaar aan het Scandinavische design: een eenvoudig karakter, strakke lijnen en organische vormen.

Geïnspireerd op de bibliotheek lamp

Bentzen heeft deze serie ontworpen met het doel om in een grote ruimte sfeer aan te brengen en het gevoel van verschillende kleinere ruimten te creëren.
De serie Tip lampen van Muuto bestaat uit twee varianten: een tafellamp en een hanglamp. De tafellamp is geïnspireerd op de typische bibliotheek lamp. De zachte vormen en het minimalistische design maken de lamp perfect voor elke omgeving. Door de Linear Hanglamp op te hangen boven bijvoorbeeld een bureau in een grote ruimte ontstaat er een gevoel van intimiteit wat vaak ontbreekt in grote ruimten.

De lampen zijn voorzien van geïntegreerde LED verlichting en hebben een ingebouwde dimmer. Zo kunt u de hoeveelheid licht eenvoudig afstellen naar sfeerverlichting of functionele verlichting. Daarnaast beschikt de tafellamp over een USB-C-stekker. Hiermee kunt u via de lamp andere elektronische apparaten opladen. Met dit design haalt u ongetwijfeld een zeer functionele sfeermaker in huis.

De voet is gemaakt van staal voorzien van een gekleurde poedercoating. De lampenkap is gemaakt van gegoten aluminium en ook voorzien van een gekleurde poedercoating.

Afmetingen en kleuren

Linear tafellamp is verkrijgbaar in 2 kleuren: grijs en zwart
Linear wandlamp is verkrijgbaar in 2 afmetingen en 2 kleuren: grijs en zwart

Tafellamp 10,7 x 23,2 x 36,5 cm (lxbxh)
Hanglamp klein 10,7 x 87,2 x 5,4 cm (lxbxh)
Hanglamp groot 10,7 x 169,2 x 5,4 cm (lxbxh)

Designer

Thomas Bentzen, 2020

Thomas Bentzen is gevestigd in Kopenhagen ontwerper, bezig om zijn ontwerpen te doordrenken met een verfijnde eenvoud. Zijn studio werd opgericht in 2010, ontwerpen maken die internationale erkenning hebben gekregen op beurzen en tentoonstellingen over de hele wereld.

Bent u geïnteresseerd in de Muuto Linear Lamp? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!