NAUTA SECURITY SALVUS HS2-EZ
NAUTA SECURITY SALVUS HS2-EZ
NAUTA SECURITY SALVUS HS2-EZ
NAUTA SECURITY SALVUS HS2-EZ

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Nauta Security Salvus HS2-EZ archief- en waardekast 

Nauta Security Salvus HS2-EZ archief- en waardekast

De Salvus HS2-EZ is een brand en inbraakwerend archiefkast. De kast is ontworpen voor een toepassing in het kader van een breed opgezette moderne beveiliging-planning. De Salvas HS/EZ beschermt u waardevolle documenten en waardevolle spullen tegen brand en diefstal. waardevolle zaken, zoals administratie en documenten kunnen gemakkelijk worden bewaart.

 

Extra veilig

De Salvus SHS2/EZ is een extra zware uitvoering. Deze speciale uitvoering is nog beter beschermt tegen diefstal dan zijn voorganger. Op deze manier kunt u uw gevoelige en waardevolle documenten nog beter bewaren. De kast is opgebouwd uit SM-staal en zeer degelijk geconstrueerd met een versluiting door middel van vijf schoten. De Salvus archiefkast HS2 vergroot niet alleen uw gevoel van veiligheid, maar staat ook, in de zeldzame momenten dat het er echt op aankomt, als een rots in de branding.

Uitvoering

De archiefkasten hebben allen een dubbelwandige constructie met brandvertragend isolatiemateriaal. Standaard worden de kasten geleverd met vier systeemlegborden voor A4 hangmappen. Vergrendeling door middel van een dubbelbaard veiligheidsslot met twee sleutels. Salvus is gemaakt van hoogwaardig SM staal en extra inbraakvertragend door 5 schoten. Beschikbaar in de kleur; lichtgrijs of antraciet.