nauta security Sistec TS
nauta security Sistec TS
nauta security Sistec TS
nauta security Sistec TS

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Nauta Security Sistec TS brandwerende archiefkasten 

Nauta Security Sistec TS brandwerende archiefkasten

Nauta Security Sistec TS biedt optimale bescherming van belangrijke documenten, functionaliteit en vormgeving. Deze elementen zijn samengebracht in de Sistec brandwerende archiefkasten. Toepassing van hoogwaardig SM-staal, brandvertragend isolatiemateriaal volgens DIN 4102 in deuren en wanden geven samen met de degelijke constructie en het dubbelbaard veiligheidslot een extra dimensie aan het begrip veiligheid.

Per model is een universeel uittrekbaar hangmappensysteem verkrijgbaar. Standaard zijn deze systemen geschikt voor lateraal opbergen voor zowel folio als A4-formaat. Door plaatsing van geleiders kan het hang-mappensysteem geschikt gemaakt worden voor frontale opberging voor zowel folio als

 

Technische gegevens

De brandwerende archiefkasten zijn opgebouwd uit hoogwaardig SM staal. De dubbelwandige constructie is gevuld met brandvertragend isolatiemateriaal.Een dubbelbaardveiligheidsslot en specifieke constructiekenmerken zorgen voor een inbraakvertragende werking. De brandwerende archiefkasten kunnen worden voorzien van afsluitbare binnenvakken, legborden en telescopische hangmappenframes. Standaard in de kleur lichtgrijs tegen meerprijs andere kleuren beschikbaar.