noti furniture rollo
noti furniture rollo
noti furniture rollo
noti furniture rollo
noti furniture rollo
noti furniture rollo
noti furniture rollo

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Noti Furniture Rollo

Noti Furniture Rollo zitbal

De Noti Furniture Rollo is een uniek meubel. Het design is ontworpen door Katarzyna Okińczyc en is een meubel om van te genieten. De Rollo is de vriend van het huis, de trouwe metgezel. Rollo is een uniek product, het is namelijk een poef.. maar kan met de verbeelding van de gebruiker van alles wezen. De gestoffeerde bal is ook een uitstekende voetensteun of een item voor maken van krachtoefeningen.

De collectie is ontworpen in frisse pasteltinten ( stone, aqua en moss). Het ontwerp straalt energie uit, maar creëert ook een gevoel van rust en harmonie. De collectie bestaat uit twee types: Rebel & Classy. Ieder model is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren.

De Rebel is de meest opvallende poef uit de serie, in tegenstelling tot de Classy is de Rebel voorzien van cirkels die lijken op ogen. Dankzij ingenieuze geometrie en verdeling van de stof op de vaste elementen, kijkend naar het model, kan men zien maar liefst zes verschillende afbeeldingen zoals gezichtsuitdrukkingen met één of twee ogen. Het patroon van het deksel heeft ook een mozaïek van panelen die een karakteristieke nooit eindigende glimlach te vormen.